Giriş Kayıt
James Stephenson

James Stephenson (52)


Oyuncu

James Stephenson, 14 Nisan 1889 Selby, Yorkshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Mektup (1940), King of the Underworld (1939), Nancy Drew: Detective (1938), Shining Victory (1941) gibi yapımlarla biliniyor.

James Stephenson, 29 Temmuz 1941 tarihinde (52 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 14 Nisan 1889
Ölüm Tarihi: 29 Temmuz 1941
Doğum Yeri: Selby, Yorkshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1941 52 Dram Oyuncu 6.5 763

Mektup
1940 51 Suç Oyuncu 7.6 13,569
1940 51 Biyografi Oyuncu 6.9 626
1940 51 Aksiyon Oyuncu 7.6 10,109
1940 51 Aksiyon Oyuncu 5.4 319
1940 51 Suç Oyuncu 5.8 424
1939 50 Dram Oyuncu 6.7 1,798
1939 50 Biyografi Oyuncu 7.0 5,819
1939 50 Dram Oyuncu 5.9 373
1939 50 Dram Oyuncu 7.5 3,871
1939 50 Aksiyon Oyuncu 7.6 6,231
1939 50 Kısa Metraj Oyuncu 5.7 367
1939 50 Suç Oyuncu 6.4 1,463
1938 49 Macera Oyuncu 5.3 174
1938 49 Komedi Oyuncu 6.6 1,069
1938 49 Komedi Oyuncu 6.0 721
1938 49 Gizem Oyuncu 5.8 382
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023