Giriş Kayıt
Erwin Steinhauer

Erwin Steinhauer (72)


Oyuncu

Erwin Steinhauer, 19 Eylül 1951 Vienna, Avusturya doğumlu oyuncu.

(2008) Kuzey Yamacı (2008), (2014) Karanlık Vadi (2014), (2014) Sarajevo (2014), (2010) Poll (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Eylül 1951
Doğum Yeri: Vienna, Avusturya
Diğer Bir İsmi: E. Steinhauer | Ervon Steinhauser
Burcu: Başak
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Suç Oyuncu 7.6 8,454
2018 67 Komedi Oyuncu 6.8 254
2017 Oyuncu 6.6 52
2015 64 Dram Oyuncu 6.1 172
2014 Dram Oyuncu 6.7 2,948

Karanlık Vadi
2014 63 Western Oyuncu 7.1 14,399
2013 Komedi Oyuncu 6.3 59
2013 Belgesel Oyuncu 7.4 39
2012 Suç Oyuncu 6.4 159
2011 60 Dram Oyuncu 7.1 241
2010 Suç Oyuncu 7.7 227
2010 59 Dram Oyuncu 6.8 1,065
2009 58 Dram Oyuncu 6.4 628
2009 58 Dram Oyuncu 5.6 28
2009 58 Aksiyon Oyuncu 4.7 193

Lilli Ve Sihirli Kitabı
2009 58 Komedi Oyuncu 5.1 634

Kuzey Yamacı
2008 57 Macera Oyuncu 7.4 16,485
2006 Dram Oyuncu 3.2 43
2004 53 Dram Oyuncu 5.0 35
2003 52 Suç Oyuncu 7.5 68

Sonsuza Kadar
2002 51 Dram Oyuncu 6.9 101
2001 Aksiyon Oyuncu 4.4 216

Olay Yeri
1970 Suç Oyuncu 7.0 3,448
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film