Giriş Kayıt
Domenico Starnone

Domenico Starnone (81)


Senarist, Oyuncu

Domenico Starnone, 15 Şubat 1943 Saviano, Campania, İtalya doğumlu senarist, oyuncu.

Auguri professore (1997) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Şubat 1943
Doğum Yeri: Saviano, Campania, İtalya
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 77 Dram Senarist 6.3 896
2011 Komedi Senarist 6.5 82
2009 66 Komedi Senarist 6.5 378
2007 Biyografi Senarist 8.5 3,781
2004 61 Komedi Senarist 6.5 304
2002 59 Komedi Senarist 6.2 350
2002 59 Komedi Oyuncu 6.4 1,899
2000 57 Komedi Senarist 6.4 850
2000 57 Dram Senarist 6.7 384
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024