Giriş Kayıt
Darren Star

Darren Star (58)


Yapımcı, Senarist, Yönetmen

Darren Bennett Star, 25 Temmuz 1961 Potomac, Maryland, ABD doğumlu yapımcı, senarist, yönetmen.

Younger (2015), Kitchen Confidential (2005), Miss Match (2003), GCB (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Darren Bennett Star
Doğum Tarihi: 25 Temmuz 1961
Doğum Yeri: Potomac, Maryland, ABD
Burcu: Aslan
6.0 (1 Oy)
  • Currently 120/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yapımcı
Senarist
Yönetmen
7.8 14,522
2012 Komedi Yapımcı 6.9 7,987
2011 50 Belgesel Çeşitli 7.9 1,860
2010 49 Komedi Senarist
Yapımcı
4.4 69,731
2009 Dram Senarist 6.0 3,668
2008 47 Komedi Senarist
Yapımcı
5.6 110,842
2008 Komedi Yapımcı 6.5 2,582
2008 Komedi Senarist 6.1 40,642
2007 46 Komedi Yapımcı 6.8 139
2005 Komedi Yönetmen
Yapımcı
8.2 4,495
2003 Komedi Yönetmen
Senarist
Yapımcı
6.5 1,344
2001 Dram Yapımcı
Senarist
7.3 294
1998 Komedi Yapımcı
Senarist
Yönetmen
Çeşitli
7.1 97,046

Melrose Place 1
1992 Dram Yapımcı
Senarist
5.8 10,205

Liseli Ajan
1991 30 Aksiyon Senarist 5.8 6,090

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Yapımcı
Senarist
Yönetmen
6.3 28,682
1988 27 Komedi Senarist 4.6 221
1982 21 Korku Çeşitli 5.0 1,561
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,277) Mindhunter (1,694) The 100 (1,628) La casa de papel (1,469) Preacher (1,431) Legion (1,426) The Terror (1,391) Big Little Lies (1,111) Chernobyl (1,072) The Big Bang Theory (1,052)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019