Giriş Kayıt
Steven St. Arnaud

Steven St. Arnaud


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Steven St. Arnaud, yapımcı, yapım yöneticisi.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Kısa Metraj Yapımcı 7.1 147
2017 Animasyon Yapımcı 7.5 248
2017 Animasyon Yapımcı 7.3 449
2017 Kısa Metraj Yapımcı 7.3 2,768
2017 Kısa Metraj Yapımcı 7.2 2,167
2017 Kısa Metraj Yapımcı 7.4 4,159
2017 Kısa Metraj Yapımcı 7.2 54
2015 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.8 215,608

Elysium: Yeni Cennet
2013 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.6 398,766

Yasak Bölge 9
2009 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.9 608,542

Kader Taşı
2008 Macera Çeşitli 6.8 3,469

Efsane Avcısı 2
2006 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.2 12,386
2005 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.5 8,243
2005 Reality-TV Yapım Yöneticisi 7.7 7,839

Gün Batımından Şafağa 3
1999 Korku Çeşitli 4.8 10,371

Günbatımından Şafağa 2
1999 Suç Çeşitli 4.1 14,458
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019