Giriş Kayıt
Mick Spitalnick

Mick Spitalnick


Kameraman, Yapımcı

Mick Spitalnick, kameraman, yapımcı.

Telenovela (2015), Cane (2007), Close to Home (2007), Jonas (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Kameraman 4.1 2,666
2016 Komedi Kameraman 7.6 23,152
2016 Komedi Kameraman 7.7 9,668
2015 Komedi Kameraman 6.9 2,937
2012 Aksiyon Kameraman 6.4 2,440
2012 Komedi Kameraman 6.1 31
2012 Komedi Kameraman 7.3 32,305
2011 Komedi Kameraman 5.6 1,382
2011 Komedi Kameraman 5.9 549
2011 Komedi Kameraman 3.5 349
2009 Komedi Kameraman 4.6 5,403
2009 Dram Kameraman 7.4 1,679
2007 Dram Kameraman 7.1 1,197
2007 Komedi Kameraman 3.7 470
2007 Dram Kameraman 6.8 1,191

Rehine
2006 Biyografi Kameraman 6.9 95,571
2006 Aksiyon Kameraman 8.0 51,979
2005 Komedi Kameraman 7.6 203,648
2005 Aksiyon Kameraman 7.8 4,141
2005 Aksiyon Kameraman 5.2 960

Halka 2
2005 Korku Kameraman 5.4 86,563

Phil Zaman Yolculuğunda
2004 Macera Kameraman 7.0 6,317

Yıldız Gemisi Askerleri 2: Birliğin Kahramanı
2004 Aksiyon Kameraman 3.5 20,911
2004 Komedi Kameraman 4.7 4,215

Beyaz Rus
2003 Suç Kameraman 4.6 293
2002 Biyografi Kameraman 5.8 6,879
2002 Yapımcı 6.7 105
2000 Aksiyon Kameraman 4.4 381
Dizi Altyazıları
Mindhunter (3,344) Game of Thrones (2,690) The 100 (2,322) Legion (2,266) La casa de papel (1,825) Preacher (1,627) Big Little Lies (1,425) Chernobyl (1,342) The Terror (1,289) The Big Bang Theory (1,164)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019