Giriş Kayıt
Joy Spink

Joy Spink


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Joy Spink, yapımcı, yapım yöneticisi.

Annie: A Royal Adventure! (1995), Emma (1996), (1997) Metroland (1997), (1998) Among Giants (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Dram Yapımcı 5.9 59
2000 Suç Yapımcı 7.9 4,545
1998 Romantik Yapımcı 5.9 860

O Yaz
1998 Komedi Yapımcı 7.0 324
1997 Komedi Yapımcı 6.4 3,030
1996 Komedi Yapımcı 6.8 28,118
1995 Aile Yapım Yöneticisi
Yapımcı
5.1 541
1984 Suç 0 6.5 2,518
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019