Giriş Kayıt
Otello Spila

Otello Spila


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Otello Spila, kameraman, görüntü yönetmeni.

Teorem (1968), Kral Oidipus (1967), İsyan (1969), Che? (1972) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1981 Dram Kameraman 2.6 599

Fedailer Alayı
1978 Aksiyon Kameraman 6.6 8,352

Dolandırıcılar Kralı
1976 Komedi Kameraman 7.6 2,995
1975 Suç Kameraman 6.8 230
1973 Dram Kameraman 6.1 68
1972 Komedi Kameraman 5.7 3,205

Tarantula'nın Kara Karnı
1971 Korku Kameraman 6.4 2,382
1970 Korku Görüntü Yönetmeni 5.9 711

İsyan
1969 Aksiyon Kameraman 7.3 4,095

Teorem
1968 Dram Kameraman 7.2 10,582

Vahşi Dörtler
1968 Suç Görüntü Yönetmeni 7.2 581

Kral Oidipus
1967 Dram Kameraman 7.4 4,480

Kan ve Gül
1960 Korku Kameraman 6.7 1,006
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,338) Mindhunter (1,725) The 100 (1,662) La casa de papel (1,519) Preacher (1,456) Legion (1,453) The Terror (1,399) Big Little Lies (1,120) Chernobyl (1,086) The Big Bang Theory (1,068)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019