Giriş Kayıt
Martin Spelda

Martin Spelda


Kameraman, Oyuncu

Martin Spelda, kameraman, oyuncu.

Bölünürsek Düşeriz (2000), Şeytanın Yılı (2002), Návrat idiota (1999), (2006) İngiltere Kralına Hizmet Ettim (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Kameraman 4.7 119
2007 Komedi Oyuncu 6.1 488

İngiltere Kralına Hizmet Ettim
2006 Komedi Kameraman 7.4 7,020

Mutluluk Gibi Bir Şey
2005 Dram Kameraman 7.2 1,400

Sıradan Delilik Öyküleri
2005 Komedi Kameraman 7.3 1,471
2003 Romantik Kameraman 7.6 3,166

Şeytanın Yılı
2002 Komedi Kameraman 7.4 979

Bölünürsek Düşeriz
2000 Komedi Kameraman 7.7 4,667
1999 Romantik Kameraman 7.2 913
1996 Romantik Kameraman 6.5 251
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,320) The 100 (1,944) Fear the Walking Dead (1,472) La casa de papel (1,453) Euphoria (1,419) Chernobyl (1,265) The Big Bang Theory (1,176) Legion (1,143) Mindhunter (1,139) Yellowstone (1,083)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019