Giriş Kayıt
Susie Spear Purcell

Susie Spear Purcell


Oyuncu

Susie Spear Purcell, oyuncu.

(1997) Dante Yanardağı (1997), (2002) Undercover Brother (2002), (2016) Christine (2016), (1999) Okyanus Kadar Derin (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Susie Spear
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Oyuncu 6.9 11,507
2016 Dram Oyuncu 7.9 7
2014 Dram Oyuncu 7.2 3,753

Uçuş
2012 Dram Oyuncu 7.3 305,308

Vay Anam Vay: Babasının Oğlu
2011 Komedi Oyuncu 4.4 23,706

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Oyuncu 8.3 795,154
2010 Dram Oyuncu 5.9 515
2008 Suç Oyuncu 5.9 323
2007 Dram Oyuncu 7.2 6,006
2002 Aksiyon Oyuncu 5.8 32,128

Kızlar Yurdu
2002 Komedi Oyuncu 5.5 13,265

Daha Kötüsü Olamaz
2001 Komedi Oyuncu 5.5 14,210

Okyanus Kadar Derin
1999 Dram Oyuncu 6.4 12,134
1999 Müzik Oyuncu 5.3 201
1998 Komedi Oyuncu 4.0 258

Dante Yanardağı
1997 Aksiyon Oyuncu 5.9 74,433

Duvarların Dili Olsa
1996 Dram Oyuncu 7.1 3,757
1988 Dram Oyuncu 7.5 3,070
Dizi Altyazıları
Mindhunter (3,344) Game of Thrones (2,690) The 100 (2,322) Legion (2,266) La casa de papel (1,825) Preacher (1,627) Big Little Lies (1,425) Chernobyl (1,342) The Terror (1,289) The Big Bang Theory (1,164)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019