Giriş Kayıt
Eric Spear

Eric Spear (58)


Müzisyen, Müzisyen

Eric Bertram Spear, 18 Nisan 1908 Croydon, Surrey, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu müzisyen, müzisyen.

Coronation Street (1960), Ghost Ship (1952), Stranger from Venus (1954), Der Fall X701 (1964) gibi yapımlarla biliniyor.

Eric Spear, 03 Kasım 1966 tarihinde (58 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Eric Bertram Spear
Doğum Tarihi: 18 Nisan 1908
Ölüm Tarihi: 03 Kasım 1966
Doğum Yeri: Croydon, Surrey, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1964 56 Gizem Müzik 4.0 592
1960 Dram Müzik 5.6 5,625
1960 52 Suç Müzik
Müzik
5.9 406
1959 51 Komedi Müzik 7.7 1,481
1957 49 Dram Müzik 6.2 143
1954 46 Bilim-Kurgu Müzik 5.4 726
1954 46 Suç Müzik 6.0 227
1953 45 Dram Müzik
Müzik
5.2 188

Aşık Katil
1953 45 Suç Müzik 5.9 286
1953 45 Dram Müzik 6.2 74
1952 44 Korku Müzik 5.3 792
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023