Giriş Kayıt
Dale Soules

Dale Soules (76)


Oyuncu

Dale Soules, 02 Ekim 1946 New Jersey, ABD doğumlu oyuncu.

AWOL (2016), Işıkyılı (2022), Aardvark (2017), (2013) Orange Is the New Black (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Ekim 1946
Doğum Yeri: New Jersey, ABD
Burcu: Terazi
9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Işıkyılı
2022 76 Animasyon Oyuncu 5.5 54,848
2021 Dram Oyuncu 6.0 28,629

Cameron Post'a Ters Terapi
2018 72 Dram Oyuncu 6.6 23,496
2017 Komedi Oyuncu 7.9 1,251
2017 71 Dram Oyuncu 4.6 566
2016 70 Dram Oyuncu 5.6 1,423
2013 Komedi Oyuncu 8.1 305,390
2012 66 Komedi Oyuncu 6.0 104
2009 63 Komedi Oyuncu 4.6 4,635

Haberci
2009 63 Dram Oyuncu 7.1 35,721
2006 60 Komedi Oyuncu 6.3 2,796
2002 56 Dram Oyuncu 4.7 188
1980 34 Aksiyon Oyuncu 5.3 218
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023