Giriş Kayıt
Paolo Sorrentino

Paolo Sorrentino


Yönetmen, Senarist, Oyuncu, Yapımcı

Paolo Sorrentino, yönetmen, senarist, oyuncu, yapımcı.

Daniela D'Antonio ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Muhteşem Güzellik (2013), Gençlik (2015), The Young Pope (2016), Tanrı'nın Eli (2021) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Paolo
9.8 (16 Oy)
  • Currently 196.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
   
2023 Belgesel Yapımcı    
2023 Dram Yapımcı 5.7 38
2023 Komedi Oyuncu 7.6 213
2022 Oyuncu 4.2 544

Tanrı'nın Eli
2021 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
7.3 44,080
2020 Dram Yönetmen 6.3 27
2019 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
8.1 18,670
2018 Biyografi Yönetmen
Senarist
6.7 5,319
2018 Biyografi Yönetmen
Senarist
6.7 755

Benim Olağanüstü Akıllı Arkadaşım
2018 Dram Yapımcı 8.6 17,994
2017 Kısa Metraj Senarist
Yönetmen
6.3 560
2016 Dram Yönetmen
Senarist
8.3 47,726

Gençlik
2015 Dram Yönetmen
Senarist
7.3 83,543

Escobar: Kayıp Cennet
2014 Suç 6.5 23,461

Seni Seviyorum Rio
2014 Komedi Yönetmen
Senarist
5.2 2,257
2014 Dram Yönetmen 7.1 75
2014 Komedi Oyuncu 5.4 88
2014 Reality-TV Oyuncu 7.2 942

Muhteşem Güzellik
2013 Dram Senarist
Yönetmen
7.7 97,965

Olmak İstediğim Yer
2011 Komedi Yönetmen
Senarist
6.7 37,111
2010 Belgesel Senarist
Yönetmen
5.3 53

Sessiz Bir Yaşam
2010 Suç 6.8 2,696
2009 Komedi Oyuncu
6.8 893
2009 Kısa Metraj Yönetmen
Senarist
6.5 199
2008 Biyografi Senarist
Yönetmen
7.2 19,093

Göldeki Kız
2007 Gizem 6.5 3,906
2007 Komedi Oyuncu 8.6 4,506

Aile Dostu
2006 Dram Senarist
Yönetmen
7.1 4,406

Timsah
2006 Komedi Oyuncu 6.7 5,318
2005 Komedi Yönetmen 7.8 99

Aşkın Getirdikleri
2004 Suç Senarist
Yönetmen
7.5 18,810
2001 Komedi Yönetmen
Senarist
7.1 3,152
2000 Senarist 6.3 110
- Biyografi Yönetmen
Senarist
Yapımcı
   
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film