Giriş Kayıt
Pepe Soriano

Pepe Soriano (94)


Oyuncu

José Carlos Soriano, 25 Eylül 1929 Colegiales, Buenos Aires City, Distrito Federal, Arjantin doğumlu oyuncu.

Espérame en el cielo (1988) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: José Carlos Soriano
Doğum Tarihi: 25 Eylül 1929
Doğum Yeri: Colegiales, Buenos Aires City, Distrito Federal, Arjantin
Diğer Bir İsmi: Jose Soriano | Pepe Soriano
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Biyografi Oyuncu 5.1 21
2011 82 Dram Oyuncu 6.5 37
2011 82 Komedi Oyuncu 6.0 1,027
2007 78 Komedi Oyuncu 5.9 141
2006 77 Dram Oyuncu 6.8 63
2003 74 Dram Oyuncu 6.4 337

Sıradan Yerler
2002 73 Dram Oyuncu 7.6 2,075

Son Tren
2002 73 Macera Oyuncu 6.8 727
1997 68 Dram Oyuncu 6.8 343
1991 Komedi Oyuncu 6.6 961
1986 57 Dram Oyuncu 5.3 29
1985 56 Suç Oyuncu 4.0 11
1979 50 Komedi Oyuncu 7.3 532

Patagonya İsyanı
1974 45 Dram Oyuncu 7.5 1,294
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film