Giriş Kayıt
Cahide Sonku

Cahide Sonku (64)


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen, Senarist

Cahide Serap, 27 Aralık 1916 Yemen doğumlu oyuncu, yapımcı, yönetmen, senarist.

Vatan Ve Namık Kemal (1951) yapımıyla biliniyor.

Cahide Sonku, 18 Mart 1981 tarihinde (64 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Cahide Serap
Doğum Tarihi: 27 Aralık 1916
Ölüm Tarihi: 18 Mart 1981
Doğum Yeri: Yemen
Diğer Bir İsmi: Cahide
Burcu: Oğlak
9.0 (5 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (27)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1971 55 Oyuncu 4.3 51
1968 52 Dram Oyuncu 4.7 16
1967 51 Macera Oyuncu    
1967 51 Macera Oyuncu 6.9 254
1966 50 Macera Oyuncu 6.8 315
1966 50 Dram Oyuncu 5.7 59
1966 50 Romantik Oyuncu 5.6 35
1966 50 Macera Oyuncu 6.3 73
1966 Aksiyon Oyuncu 6.1 51
1966 50 Romantik Oyuncu    
1966 50 Aksiyon Oyuncu    
1965 49 Macera Oyuncu 5.9 21
1965 49 Aksiyon Oyuncu 5.9 36
1965 49 Macera Oyuncu    
1965 49 Dram Oyuncu 6.0 49
1965 49 Dram Oyuncu 4.1 11
1962 46 Dram Oyuncu 5.3 67
1956 40 Dram Oyuncu
Yapımcı
   
1956 40 Dram Yapımcı 6.8 7
1955 39 Dram Oyuncu
Yapımcı
   
1954 38 Macera Yapımcı 6.3 8
1953 37 Dram Oyuncu
Yönetmen
Yapımcı
7.5 153
1952 36 Dram Oyuncu
Yapımcı
6.2 6
1952 36 Dram Yapımcı    
1951 35 Dram Yapımcı 6.9 9
1951 35 Dram Oyuncu
Senarist
Yönetmen
Yapımcı
6.6 38
1949 33 Dram Oyuncu
Yönetmen
Senarist
Yapımcı
   
1947 31 Dram Oyuncu    
1946 30 Dram Oyuncu 6.5 23
1945 29 Dram Oyuncu 6.1 13
1942 26 Suç Oyuncu 5.6 19
1940 24 Komedi Oyuncu 8.2 12
1940 24 Dram Oyuncu 6.6 43
1934 18 Dram Oyuncu 6.3 180
1933 17 Müzikal Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024