Giriş Kayıt
Peter Sohn

Peter Sohn (45)


Oyuncu, Animasyon, Sanat Bölümü, Yönetmen

Peter Sohn, 18 Ekim 1977 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu, animasyon, sanat bölümü, yönetmen.

Doğum Tarihi: 18 Ekim 1977
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Pete Sohn
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Animasyon Yönetmen    

Işıkyılı
2022 45 Animasyon Oyuncu 5.5 54,848

İyi Bir Dinozor
2015 38 Animasyon Oyuncu
Senarist
Yönetmen
6.7 118,148
2015 38 Animasyon 7.5 4,518

Ters Yüz
2015 38 Animasyon Çeşitli 8.2 720,515
2014 37 Animasyon Oyuncu 7.0 3,150
2013 36 Animasyon Oyuncu 7.5 16,390

Sevimli Canavarlar Üniversitesi
2013 36 Animasyon Oyuncu 7.2 364,703

Cesur
2012 35 Animasyon Animasyon 7.1 416,782
2011 34 Animasyon Oyuncu 7.0 7,522
2009 32 Animasyon Oyuncu 6.0 2,566

Yukarı Bak
2009 32 Animasyon Sanat Bölümü 8.3 1,050,817
2009 32 Animasyon Yönetmen
Senarist
8.1 22,399
2008 31 Animasyon Oyuncu 6.5 1,912

Vol. İ
2008 31 Animasyon Sanat Bölümü 8.4 1,123,112
2007 30 Animasyon Oyuncu 7.0 6,382

Ratatuy
2007 30 Animasyon Animasyon
Sanat Bölümü
Oyuncu
8.1 745,545
2005 28 Animasyon Sanat Bölümü 7.6 16,406

İnanılmaz Aile
2004 27 Animasyon Animasyon
Sanat Bölümü
Oyuncu
8.0 744,840

Kayıp Balık Nemo 3D
2003 26 Animasyon Animasyon
Sanat Bölümü
8.2 1,050,191
2001 24 Animasyon Animasyon 6.3 36,844

Demir Dev
1999 22 Animasyon Animasyon 8.1 202,544
1991 News Oyuncu 6.9 312
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023