Giriş Kayıt
Masashi Sogo

Masashi Sogo


Senarist

Masashi Sogo, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Animasyon Senarist 7.9 3,345
2012 Animasyon Senarist 7.0 2,201
2011 Dram Senarist    
2011 Senarist    
2010 Animasyon Senarist 7.4 236

Kırık Kılıç
2010 Senarist    
2009 Animasyon Senarist 7.9 25,347
2009 Aksiyon Senarist 6.0 1,977
2008 Aksiyon Senarist 4.4 692
2008 Aksiyon Senarist 3.2 17
2006 Animasyon Senarist 7.1 4,431
2005 Aksiyon Senarist 6.0 225
2004 Animasyon Senarist 8.2 58,139
2004 Animasyon Senarist 7.2 8,093
2004 Animasyon Senarist 6.5 701
2002 Animasyon Senarist 7.2 340
2000 Animasyon Senarist 7.3 21,818
2000 Animasyon Senarist 8.0 2,221
1999 Aksiyon Senarist 6.4 189
1999 Animasyon Senarist
Çeşitli
6.6 44
1999 Animasyon Senarist 8.6 15,120
1998 Animasyon Senarist 7.5 26,861
1998 Komedi Senarist 7.1 273
1996 Animasyon Senarist 5.5 268
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023