Giriş Kayıt
Kasia Smutniak

Kasia Smutniak


Oyuncu, Yapımcı

Kasia Smutniak, oyuncu, yapımcı.

2019 yılının Eylül ayında Domenico Procacci ile evlendi.

Paris'ten Sevgilerle (2010), Goal! III (2009), Loro 1 (2018), Benvenuto Presidente! (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

9.5 (10 Oy)
  • Currently 190/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (36)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Korku Oyuncu    
2022 Dram Oyuncu 7.4 12
2021 Dram Oyuncu 6.4 120
2020 Dram Oyuncu 7.2 5,142
2020 Macera Oyuncu 5.6 71,960
2019 Komedi Yapımcı
Oyuncu
7.2 91
2018 Biyografi Oyuncu 6.7 5,321
2018 Biyografi Oyuncu 6.7 755
2018 Dram Oyuncu 5.7 304
2018 Komedi Oyuncu 6.6 172
2018 Dram Oyuncu 5.8 1,171
2018 Komedi Oyuncu 5.8 1,348
2017 Oyuncu 6.3 2,157

Mükemmel Yabancılar
2016 Komedi Oyuncu 7.7 71,970
2015 Dram Oyuncu 6.4 44
2015 Komedi Oyuncu 5.8 1,008

Kemerlerinizi Bağlayın
2014 Komedi Oyuncu 6.5 3,137
2013 Dram Oyuncu 7.6 340
2013 Komedi Oyuncu 6.2 3,706
2013 Komedi Oyuncu 5.9 374
2013 Biyografi Oyuncu 7.5 194

Dördüncü Kuvvet
2012 Gerilim Oyuncu 6.1 2,441
2010 Komedi Oyuncu 6.2 707

Paris'ten Sevgilerle
2010 Aksiyon Oyuncu 6.4 122,031
2010 Dram Oyuncu 5.7 64
2009 Dram Oyuncu 4.4 1,442
2009 Komedi Oyuncu 6.1 216
2009 Dram Oyuncu 3.2 13,138

Sessiz Kaos
2008 Dram Oyuncu 6.8 4,162
2007 Biyografi Oyuncu 7.9 548
2006 Suç Oyuncu 4.8 29
2006 Romantik Oyuncu 7.3 31
2004 Aksiyon Oyuncu 7.0 94
2002 Oyuncu 4.0 693
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film