Giriş Kayıt
Kasia Smutniak

Kasia Smutniak (43)


Oyuncu, Yapımcı

Katarzyna Anna Smutniak, 13 Ağustos 1979 Pila, Wielkopolskie, Polonya doğumlu oyuncu, yapımcı.

2019 yılının Eylül ayında Domenico Procacci ile evlendi.

Paris'ten Sevgilerle (2010), Goal! III (2009), Loro 1 (2018), Benvenuto Presidente! (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Katarzyna Anna Smutniak
Doğum Tarihi: 13 Ağustos 1979
Doğum Yeri: Pila, Wielkopolskie, Polonya
Burcu: Aslan
Boyu: 1.73 m
9.5 (10 Oy)
  • Currently 190/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (36)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 43 Dram Oyuncu 7.4 12
2021 Dram Oyuncu 6.4 120
2020 Dram Oyuncu 7.1 4,584
2020 41 Macera Oyuncu 5.6 65,924
2019 40 Komedi Yapımcı
Oyuncu
7.2 91
2018 39 Biyografi Oyuncu 6.7 5,158
2018 39 Biyografi Oyuncu 6.7 755
2018 39 Dram Oyuncu 5.7 267
2018 39 Komedi Oyuncu 6.6 166
2018 39 Dram Oyuncu 5.8 1,095
2018 39 Komedi Oyuncu 5.8 1,309
2017 38 Oyuncu 6.4 1,995

Mükemmel Yabancılar
2016 37 Komedi Oyuncu 7.7 66,711
2015 Dram Oyuncu 6.4 39
2015 36 Komedi Oyuncu 5.8 925

Kemerlerinizi Bağlayın
2014 35 Komedi Oyuncu 6.5 2,986
2013 Dram Oyuncu 7.6 324
2013 34 Komedi Oyuncu 6.2 3,484
2013 34 Komedi Oyuncu 6.0 358
2013 34 Biyografi Oyuncu 7.6 184

Dördüncü Kuvvet
2012 33 Gerilim Oyuncu 6.1 2,391
2010 31 Komedi Oyuncu 6.2 678

Paris'ten Sevgilerle
2010 31 Aksiyon Oyuncu 6.4 118,419
2010 31 Dram Oyuncu 5.6 61
2009 30 Dram Oyuncu 4.4 1,375
2009 30 Komedi Oyuncu 6.1 206
2009 30 Dram Oyuncu 3.2 12,634

Sessiz Kaos
2008 29 Dram Oyuncu 6.9 4,058
2007 Biyografi Oyuncu 7.9 488
2006 Suç Oyuncu 4.9 26
2006 Romantik Oyuncu 7.3 31
2004 Aksiyon Oyuncu 7.0 86
2002 23 Oyuncu 4.0 660
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023