Giriş Kayıt
Scott Marshall Smith

Scott Marshall Smith


Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Scott Marshall Smith, senarist, yapımcı, yönetmen.

Komplo (2001), Onurlu Bir Adam (2000), When the Game Stands Tall (2014), The Hill (2023) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Biyografi Senarist 6.7 5,600
2017 Dram Yapımcı
Senarist
Yönetmen
5.7 1,560
2014 Dram Senarist 6.6 16,891

Komplo
2001 Aksiyon Senarist 6.8 134,015

Onurlu Bir Adam
2000 Biyografi Senarist 7.2 125,074
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024