Giriş Kayıt
Cedric Smith

Cedric Smith (80)


Oyuncu

Cedric Smith, 21 Eylül 1943 Bournemouth, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Witchboard III: The Possession (1995), Fast Company (1979), (1985) Anne of Green Gables (1985), (2008) Onüç (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Eylül 1943
Doğum Yeri: Bournemouth, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 72 Kısa Metraj Oyuncu    
2014 71 Aile Oyuncu 5.4 432
2014 71 Macera Oyuncu 3.7 368
2012 Aile Oyuncu 5.4 727
2012 Aksiyon Oyuncu 7.5 11,057
2012 69 Komedi Oyuncu 4.2 266
2011 68 Dram Oyuncu 7.5 139
2010 Komedi Oyuncu 7.7 248
2010 Gizem Oyuncu 5.4 45
2010 67 Dram Oyuncu 5.0 394

Onüç
2008 Aksiyon Oyuncu 6.5 7,217

Ölümcül Plan
2008 65 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.3 490

Şirket
2007 Dram Oyuncu 7.7 4,979
2005 Dram Oyuncu 7.2 574
2003 60 Biyografi Oyuncu 7.8 4,230
2002 Dram Oyuncu 5.3 255

Kutsanmış Çocuk
2000 57 Suç Oyuncu 5.1 15,437
1998 Animasyon Oyuncu 7.1 2,885
1995 52 Korku Oyuncu 4.2 890
1995 52 Dram Oyuncu 7.8 985

Örümcek Adam
1994 Animasyon Oyuncu 8.4 35,771
1993 Biyografi Oyuncu 6.5 347
1992 Animasyon Oyuncu 8.4 49,997

Milenyum
1989 46 Dram Oyuncu 5.7 6,996
1989 Suç Oyuncu 7.7 3,266
1988 45 Dram Oyuncu 3.6 145
1985 Dram Oyuncu 8.5 22,793
1981 38 Animasyon Oyuncu 6.6 38,383
1979 36 Dram Oyuncu 5.4 2,638
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film