Giriş Kayıt
Howard Smit

Howard Smit (102)


Makyaj

Howard Smit, 19 Nisan 1911 Chicago, Illinois, ABD doğumlu makyaj.

Kuşlar (1963), Hırsız Kız (1964), Too Late for Tears (1949), House by the River (1950) gibi yapımlarla biliniyor.

Howard Smit, 01 Ağustos 2013 tarihinde (102 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 19 Nisan 1911
Ölüm Tarihi: 01 Ağustos 2013
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: H. Smit
Takma İsmi: Smitty
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1973 62 Suç Makyaj 5.2 1,059
1971 60 Western Makyaj 6.1 204

Maymunlar Cehennemi
1968 57 Macera Makyaj 8.0 156,977

Çıplak Denizciler
1967 56 Komedi Makyaj 5.6 2,192

Hırsız Kız
1964 53 Dram Makyaj 7.2 40,895

Kuşlar
1963 52 Korku Makyaj 7.7 156,527
1951 Western Makyaj 7.2 552
1950 39 Dram Makyaj 6.0 385
1950 39 Suç Makyaj 7.2 2,563
1949 38 Dram Makyaj 7.3 3,145
1949 38 Dram Makyaj 4.8 139
1948 37 Aksiyon Makyaj 6.6 2,263

Oz Büyücüsü
1939 28 Macera Makyaj 8.0 355,071

Fedailer Mangası
1939 28 Aksiyon Makyaj 7.4 10,249
1935 24 Macera Makyaj 6.4 848
1935 24 Macera Makyaj 6.6 1,310
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019