Giriş Kayıt
Michael Smiley

Michael Smiley


Oyuncu

Michael Smiley, Belfast, Kuzey İrlanda, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Miranda Sawyer ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Luther (2010), Ateş Serbest (2016), Ölüm Listesi (2011), Burke and Hare (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Belfast, Kuzey İrlanda, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Smiley
Boyu: 1.78 m
9.0 (2 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Dram Oyuncu 6.5 45
2022 Komedi Oyuncu 7.9 2,640
2022 Komedi Oyuncu 7.4 158

Sansür
2021 Korku Oyuncu 6.0 9,318
2021 Komedi Oyuncu 5.8 1,039

Barut Kokteyli
2021 Aksiyon Oyuncu 6.0 46,152
2021 Dram Oyuncu 4.5 2,565
2021 Suç Oyuncu 6.6 4,018
2020 Komedi Oyuncu 7.2 45
2019 Dram Oyuncu 6.2 829
2019 Komedi Oyuncu 6.0 18,709
2018 Dram Oyuncu 6.4 1,883
2018 Suç Oyuncu 5.0 325

Dehşetin Yüzü
2018 Korku Oyuncu 5.3 144,301
2018 Komedi Oyuncu 5.7 3,541
2017 Komedi Oyuncu 6.1 8,066
2017 Dram Oyuncu 6.2 21,706
2017 Kısa Metraj 7.7 2,595
2017 Aksiyon Oyuncu 6.5 2,988

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 Aksiyon Oyuncu 7.8 646,099

Ateş Serbest
2016 Aksiyon Oyuncu 6.3 47,692
2016 Kısa Metraj Oyuncu 6.4 270
2016 Komedi Oyuncu 6.1 1,724
2016 Suç Oyuncu 5.4 128

Istakoz
2015 Komedi Oyuncu 7.1 262,733
2015 Suç Oyuncu 5.0 284
2015 Aksiyon Oyuncu 3.3 2,021
2015 Dram Oyuncu 6.5 1,119
2015 Korku Oyuncu 5.7 17,295

Kara Deniz
2014 Macera Oyuncu 6.4 38,695
2014 Dram Oyuncu 6.0 1,528
2014 Komedi Oyuncu 5.8 218
2014 Kısa Metraj Oyuncu 6.4 2,343

Dünyanın Sonu
2013 Aksiyon Oyuncu 6.9 285,600
2013 Komedi Oyuncu 4.6 359
2013 Komedi Oyuncu 5.6 1,109
2013 Dram Oyuncu 6.3 1,193

Büyülü Tarla
2013 Dram Oyuncu 6.2 13,167

Ölümün Alfabesi
2012 Korku Oyuncu 4.7 19,686
2012 Dram Oyuncu 6.4 1,681
2012 Oyuncu    
2011 Dram Oyuncu 8.8 555,987
2011 Komedi Oyuncu 3.4 852
2011 Suç Oyuncu 6.1 325

Ölüm Listesi
2011 Suç Oyuncu 6.4 41,986
2010 Suç Oyuncu 8.4 138,825
2010 Komedi Oyuncu 6.1 20,701
2009 Komedi Oyuncu 6.4 3,988

Boleyn Kızı
2008 Biyografi Oyuncu 6.7 114,777

Sığınak
2008 Aksiyon Oyuncu 5.8 17,489
2007 Aksiyon Oyuncu 3.6 1,181

Koku: Bir Katilin Hikayesi
2006 Suç Oyuncu 7.5 254,260

Hirsiz
2006 Dram Oyuncu
6.5 22,697

Kör Topraklar
2006 Dram Oyuncu 6.4 3,787
2005 Dram Oyuncu 8.3 10,018
2005 Kısa Metraj Oyuncu 8.3 10

Zombilerin Şafağı
2004 Komedi Oyuncu 7.9 563,661
2002 Suç Oyuncu 8.3 8,609
1999 Komedi Oyuncu 8.6 55,325
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023