Giriş Kayıt
Leslie Small

Leslie Small


Yönetmen, Yapımcı, Editör, Senarist

Leslie Small, yönetmen, yapımcı, editör, senarist.

Kevin Hart: Let Me Explain (2013), Kevin Hart: What Now? (2016), Laugh at My Pain (2011), Hair Show (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Dram Yönetmen
Senarist
   
2020 Komedi Yönetmen 5.9 371
2020 Komedi Yönetmen 5.4 627
2019 Komedi Yönetmen 3.5 733
2019 Komedi Yönetmen 6.4 2,130

Noel Telaşı
2019 Komedi Yönetmen 4.8 959
2016 Belgesel Yönetmen 5.9 9,648
2015 Komedi Yönetmen 5.4 60
2013 Belgesel Yönetmen 6.6 9,124
2011 Belgesel Yönetmen 7.3 6,213
2011 Komedi Yönetmen 7.3 270
2004 Komedi Yönetmen
Yapımcı
5.0 5,769
1999 Yönetmen
Yapımcı
Editör
7.7 19
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023