Giriş Kayıt
Martin Slipak

Martin Slipak


Oyuncu

Martin Slipak, oyuncu.

Dönüşsüz (2010), Whisky Romeo Zulu (2004), (2007) La señal (2007), (2015) Resurrección (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Martin Slipack
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Biyografi Oyuncu    
2021 Komedi Oyuncu 6.8 10
2021 Belgesel Oyuncu 7.2 2,278
2017 Dram Oyuncu 4.7 262
2015 Korku Oyuncu 5.2 609
2015 Talk-Show Oyuncu 3.1 39
2015 Dram Oyuncu 6.3 64
2014 Dram Oyuncu 5.0 35
2013 Oyuncu 5.9 99
2013 Dram Oyuncu    
2012 Dram Oyuncu 7.0 7
2012 Gerilim Oyuncu 8.6 10

Dönüşsüz
2010 Dram Oyuncu 6.8 1,039
2010 Dram Oyuncu 7.8 41
2010 Oyuncu 7.3 57
2009 Dram Oyuncu 8.2 135
2007 Suç Oyuncu 5.9 1,170
2006 Oyuncu 8.7 1,184
2005 Suç Oyuncu 8.1 89
2004 Dram Oyuncu 7.4 1,513
2004 Romantik Oyuncu 8.2 47
2004 Komedi Oyuncu 4.6 138
2003 Dram Oyuncu 7.3 263
2002 Müzikal Oyuncu 6.9 50
1998 Dram Oyuncu 6.5 268
1998 Dram Oyuncu 5.9 178
1995 Komedi Oyuncu 8.4 81
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film