Giriş Kayıt
Carole Skinner

Carole Skinner


Oyuncu

Carole Skinner, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Oyuncu 7.2 407
2006 Dram Oyuncu 5.7 113
2005 Belgesel Oyuncu 7.6 85

Kırmızı Değirmen
2001 Dram Oyuncu 7.6 253,421

Yakın ve Uzak
1988 Dram Oyuncu 5.1 5,111
1987 Komedi Oyuncu 3.3 4,062
1987 Dram Oyuncu 5.8 459

Komşular
1985 Dram Oyuncu 5.5 4,426
1982 Dram Oyuncu 6.5 311
1981 Dram Oyuncu 6.7 376

Parlak Kariyerim
1979 Biyografi Oyuncu 7.1 3,243
1976 Macera Oyuncu 5.9 128
1973 Komedi Oyuncu 5.7 417
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,434) Mindhunter (1,778) The 100 (1,730) La casa de papel (1,565) Preacher (1,501) Legion (1,486) The Terror (1,422) Big Little Lies (1,164) Chernobyl (1,144) The Big Bang Theory (1,092)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019