Giriş Kayıt
Giancarlo J. Sini

Giancarlo J. Sini


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Özel Efekt

Giancarlo J. Sini, yapım yöneticisi, yapımcı, Özel efekt.

Korku Uydusu (1986), Cellar Dweller (1988), Pavilion of Women (2001), (2015) Chappie (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Giancarlo Jacobs | Giancarlo Jacobs Sini | Giancar
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Çeşitli 5.6 2,902
2015 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Çeşitli
6.8 215,353
2015 Macera Yapımcı 5.0 1,323

Cehennem Melekleri 3
2014 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Yapımcı
6.1 157,790
2014 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Çeşitli
   

Teksas Katliamı 3D
2013 Korku Yapım Yöneticisi
Çeşitli
4.8 42,136

Katil Joe
2011 Suç Yapım Yöneticisi
Çeşitli
6.7 68,214

Muhbir
2010 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Çeşitli
7.2 30,006
2010 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Çeşitli
6.2 18,423

Nazi Vampirler
2009 Korku Yapım Yöneticisi
Çeşitli
5.3 10,897

Kan ve Çikolata
2007 Dram Yapım Yöneticisi
Çeşitli
5.5 16,656

Sahte Cennet
2006 Korku Yapım Yöneticisi
Çeşitli
5.4 34,449

Mağara
2005 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Çeşitli
5.1 33,283
2005 Macera Yapım Yöneticisi
Çeşitli
6.9 623

Tutku: Hz.İsa'nın Çilesi
2004 Dram Çeşitli 7.2 202,263

Keskin Nişancı 2
2002 Aksiyon Çeşitli 5.2 5,264
2001 Komedi Çeşitli 6.4 2,978
2001 Korku Yapım Yöneticisi
Çeşitli
5.3 7,979
2001 Macera Çeşitli 5.9 937

Yüzleşme
2000 Aksiyon Çeşitli 5.1 30,929

Yüzyılın Fırtınası
1999 Dram Çeşitli 7.4 18,608
1989 Bilim-Kurgu Çeşitli 5.4 5,272
1988 Fantastik Çeşitli 6.7 158
1988 Korku Özel Efekt
Çeşitli
4.4 454

Savaş ve Anılar
1988 Dram Çeşitli 8.3 2,250

Küçük Canavarlar 2
1988 Komedi Çeşitli 4.4 3,989
1988 Fantastik Çeşitli 5.1 1,615
1988 Korku Çeşitli 3.9 304
1987 Fantastik Çeşitli 6.3 8,363
1987 Gizem Çeşitli 6.2 404
1986 Korku Çeşitli 6.7 19,651
1986 Korku Çeşitli 5.3 2,725

Korku Uydusu
1986 Komedi Çeşitli 5.7 5,660
1986 Fantastik Çeşitli 4.4 8,543
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019