Giriş Kayıt
Nicolas Simon

Nicolas Simon


Oyuncu

Nicolas Simon, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kaybolan Dalgalar
2012 Romantik Oyuncu 6.0 2,416
2010 Aksiyon Oyuncu 6.6 240,836

Kaldırım Serçesi
2007 Biyografi Oyuncu 7.6 77,992

Yaşam Savaşı
2007 Dram Oyuncu 6.7 882
2005 Komedi Oyuncu 5.6 575

Kıyamet Melekleri
2004 Gerilim Oyuncu 6.0 18,512
2000 Dram Oyuncu 7.5 105
1999 Dram Oyuncu 7.0 652
1998 Suç Oyuncu 6.0 641
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,411) Mindhunter (1,768) The 100 (1,721) La casa de papel (1,545) Preacher (1,487) Legion (1,467) The Terror (1,419) Big Little Lies (1,158) Chernobyl (1,122) The Big Bang Theory (1,087)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019