Giriş Kayıt
Ged Simmons

Ged Simmons (59)


Oyuncu

Ged Simmons, 01 Ocak 1960 Handsworth, Birmingham, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1960
Doğum Yeri: Handsworth, Birmingham, İngiltere, Birleşik Krallık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Biyografi Oyuncu 7.6 2,147
2014 Tarihi Oyuncu 6.3 1,045
2010 Dram Oyuncu 8.7 144,466
2000 Dram Oyuncu 4.9 953
2000 40 Suç Oyuncu 6.0 1,934
1999 Dram Oyuncu 5.5 94
1984 Suç Oyuncu 6.5 2,526
1960 Dram Oyuncu 5.5 4,400
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019