Giriş Kayıt
Christopher Sieber

Christopher Sieber (55)


Oyuncu

Christopher L. Sieber, 18 Şubat 1969 St. Paul, Minnesota, ABD doğumlu oyuncu.

Gerçek İsmi: Christopher L. Sieber
Doğum Tarihi: 18 Şubat 1969
Doğum Yeri: St. Paul, Minnesota, ABD
Diğer Bir İsmi: Chris Sieber
Burcu: Kova
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 45 Komedi Oyuncu 5.2 220

Shrek Müzikali
2013 44 Komedi Oyuncu 6.9 4,285

Sabah Neşesi
2010 41 Komedi Oyuncu 6.5 82,515
2010 41 Komedi Oyuncu 4.6 815
2009 Suç Oyuncu 8.4 82,609
2005 Müzik Oyuncu 7.2 175
2004 Komedi Oyuncu 6.6 334
1999 Komedi Oyuncu 6.8 2,229
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024