Giriş Kayıt
Kaneto Shiozawa

Kaneto Shiozawa (46)


Oyuncu

Toshikazu Shiozawa, 28 Ocak 1954 Tokyo, Japonya doğumlu oyuncu.

Kyûketsuki hantâ D (1985) yapımıyla biliniyor.

Kaneto Shiozawa, 10 Mayıs 2000 tarihinde (46 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Toshikazu Shiozawa
Doğum Tarihi: 28 Ocak 1954
Ölüm Tarihi: 10 Mayıs 2000
Doğum Yeri: Tokyo, Japonya
Diğer Bir İsmi: Shiozawa Kaneto | Kaneto Shiozawa [late]
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Animasyon Oyuncu    
2001 Animasyon Oyuncu 7.4 1,746
2001 Animasyon Oyuncu 7.0 1,448
2000 46 Animasyon Oyuncu 7.5 2,649
2000 Animasyon Oyuncu 7.3 407
2000 Animasyon Oyuncu 7.8 6,557
1999 45 Animasyon Oyuncu 7.5 2,575
1998 44 Animasyon Oyuncu 7.3 2,602
1998 Animasyon Oyuncu 7.8 1,891
1998 44 Animasyon Oyuncu 6.4 424
1997 43 Animasyon Oyuncu 6.9 438
1997 43 Animasyon Oyuncu 7.4 3,132
1997 43 Animasyon Oyuncu 5.0 646
1997 43 Animasyon Oyuncu 5.5 542
1996 Animasyon Oyuncu 7.8 4,301
1996 Oyuncu
6.4 45

Dedektif Conan
1996 Animasyon Oyuncu 8.5 13,636
1996 Animasyon Oyuncu 6.8 23,071
1995 Aksiyon Oyuncu 7.5 2,346

Street Fighter 2: The Animated Movie
1994 40 Animasyon Oyuncu 7.2 9,222
1994 Animasyon Oyuncu    
1994 40 Animasyon Oyuncu 6.8 459
1993 39 Animasyon Oyuncu 4.4 149
1993 Animasyon Oyuncu 7.5 54
1991 37 Animasyon Oyuncu 6.2 302
1991 37 Animasyon Oyuncu 6.8 2,634
1991 37 Komedi Oyuncu 7.0 925
1991 Animasyon Oyuncu 6.8 299
1990 36 Animasyon Oyuncu 7.5 2,025
1990 Animasyon Oyuncu 7.8 1,870
1989 35 Animasyon Oyuncu 6.0 25
1989 35 Animasyon Oyuncu 6.5 959
1989 35 Animasyon Oyuncu 6.6 1,809
1989 Animasyon Oyuncu 8.4 10,273
1988 Animasyon Oyuncu    
1988 34 Animasyon Oyuncu 7.0 311

Legend of the Galactic Heroes: My Conquest is the Sea of Stars
1988 34 Animasyon Oyuncu 7.8 926

Legend of the Galactic Heroes
1988 Animasyon Oyuncu 9.1 3,857
1988 34 Animasyon Oyuncu 6.9 612
1988 Animasyon Oyuncu 6.3 93
1987 33 Animasyon Oyuncu 7.0 863
1987 33 Animasyon Oyuncu 5.5 455
1987 33 Animasyon Oyuncu 7.3 1,563
1987 33 Animasyon Oyuncu 5.2 39
1986 Animasyon Oyuncu 8.6 59,072
1986 32 Animasyon Oyuncu 6.7 300
1986 32 Animasyon Oyuncu 7.1 6,951
1985 31 Animasyon Oyuncu 6.8 576
1985 31 Animasyon Oyuncu 7.1 16,231
1985 Aksiyon Oyuncu 7.0 20
1985 Animasyon Oyuncu 7.3 55
1985 31 Animasyon Oyuncu 7.0 156
1985 31 Animasyon Oyuncu 6.9 737
1985 31 Animasyon Oyuncu 6.2 177
1985 31 Animasyon Oyuncu 7.0 56
1984 Aksiyon Oyuncu 8.2 3,254
1984 30 Animasyon Oyuncu 6.2 152
1983 Aksiyon Oyuncu 8.7 390
1983 29 Animasyon Oyuncu 5.4 406
1982 28 Animasyon Oyuncu 7.1 938
1982 28 Animasyon Oyuncu 7.6 187
1982 28 Animasyon Oyuncu 7.4 299
1982 28 Animasyon Oyuncu 7.6 1,308
1981 Animasyon Oyuncu 7.3 2,635
1981 27 Animasyon Oyuncu 7.2 1,355
1981 27 Animasyon Oyuncu 7.1 1,908
1981 Oyuncu 7.8 907
1981 Animasyon Oyuncu 6.1 204
1980 Animasyon Oyuncu 7.9 2,466
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023