Giriş Kayıt
Ko Shibasaki

Ko Shibasaki (41)


Oyuncu

Yukie Yamamura, 05 Ağustos 1981 Tokyo, Japonya doğumlu oyuncu.

47 Ronin (2013), Cevapsız Arama (2003), Şüpheli X (2008), Dünyanın Orta Yerinde Aşk İçin Ağlıyorum (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Yukie Yamamura
Doğum Tarihi: 05 Ağustos 1981
Doğum Yeri: Tokyo, Japonya
Diğer Bir İsmi: Rui | Kô Shibasaki
Burcu: Aslan
Boyu: 1.6 m
9.1 (8 Oy)
  • Currently 182.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (19)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 41 Dram Oyuncu    
2022 41 Macera Oyuncu 5.4 21
2020 Dram Oyuncu 6.6 14
2020 39 Oyuncu    
2019 38 Dram Oyuncu 6.4 263
2018 Dram Oyuncu 7.2 394
2016 35 Komedi Oyuncu 6.2 447
2014 Komedi Oyuncu 7.6 489
2014 33 Korku Oyuncu 6.1 1,469
2014 33 Komedi Oyuncu 6.4 193
2013 32 Aksiyon Oyuncu 6.2 162,427
2013 32 Gizem Oyuncu 6.7 325
2013 Romantik Oyuncu 6.6 210
2012 31 Komedi Oyuncu 6.6 124
2011 Dram Oyuncu 6.4 43
2010 Dram Oyuncu 7.2 579
2010 29 Dram Oyuncu 6.2 421
2010 29 Dram Oyuncu 6.4 226

Şüpheli X
2008 27 Suç Oyuncu 7.4 3,722
2008 27 Aksiyon Oyuncu 4.4 692
2007 Dram Oyuncu 7.5 987
2007 26 Komedi Oyuncu 6.3 584
2007 26 Aksiyon Oyuncu 6.4 2,905
2006 25 Komedi Oyuncu 7.8 8,072
2006 25 Macera Oyuncu 5.6 1,494
2006 25 Animasyon Oyuncu 6.7 724
2006 25 Komedi Oyuncu 6.3 216
2006 Oyuncu    
2005 24 Dram Oyuncu 6.9 630
2004 Dram Oyuncu 7.9 797

Dünyanın Orta Yerinde Aşk İçin Ağlıyorum
2004 23 Dram Oyuncu 7.2 3,716

Cevapsız Arama
2003 22 Korku Oyuncu 6.2 18,464
2002 21 Fantastik Oyuncu 6.6 508
2002 21 Suç Oyuncu 7.1 889
2002 Dram Oyuncu 7.8 6
2002 Oyuncu 7.4 342
2002 Oyuncu    
2002 Oyuncu    
2001 20 Dram Oyuncu 7.4 2,853

Korkuluk
2001 20 Fantastik Oyuncu 5.4 669

Ölüm Oyunu
2000 19 Aksiyon Oyuncu 7.6 185,381
2000 19 Oyuncu 6.6 360

Tokyo Baskını
2000 19 Aksiyon Oyuncu 5.8 2,571
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023