Giriş Kayıt
Michael Shevloff

Michael Shevloff


Yapımcı, Yönetmen Asistanı

Michael Shevloff, yapımcı, yönetmen asistanı.

Bandwagon (1996), (2008) Top Gear USA (2008), (2013) 1 (2013), (2010) Top Gear USA (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Belgesel Yapımcı 8.0 3,485
2010 Belgesel Yapımcı 5.1 4,646
2009 Reality-TV Yapımcı 6.6 90
2008 Belgesel Yapımcı 5.4 5,604
2000 Komedi 5.7 563
2000 Biyografi Yapımcı 6.8 32
1998 Komedi Yapımcı 6.3 324
1996 Komedi Yapımcı 7.1 571
1989 Komedi Yönetmen Asistanı 5.8 682
1987 Dram Çeşitli 8.3 616,558

Güneş İmparatorluğu
1987 Dram Çeşitli 7.8 106,739

Ölüme Yakarış
1987 Aksiyon Çeşitli 6.3 4,228
1984 Suç Yönetmen Asistanı 6.5 2,518
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019