Giriş Kayıt
Taylor Sheridan

Taylor Sheridan


Senarist, Yapımcı, Oyuncu, Yönetmen

Taylor Sheridan, senarist, yapımcı, oyuncu, yönetmen.

Nicole Muirbrook ile evlendi.

Sicario (2015), Kardaki İzler (2017), Yellowstone (2018), İki Eli Kanda (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Tayler Sheridan
8.7 (19 Oy)
  • Currently 173.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Dram Yönetmen
Yapımcı
7.5 9,572
2023 Aksiyon Senarist
Yapımcı
7.7 41,742
2022 Dram Senarist
Yapımcı
8.6 14,837
2022 Suç Senarist
Yapımcı
8.0 71,626
2021 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
Oyuncu
8.8 55,151
2021 Suç Senarist
Yapımcı
Yönetmen
8.2 48,129

Ölmemi İsteyenler
2021 Aksiyon Yönetmen
Senarist
Yapımcı
6.0 73,121

Tom Clancy'den Acımasız
2021 Aksiyon Senarist 5.8 64,951
2018 Aksiyon Senarist 7.1 168,471
2018 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
Oyuncu
8.7 225,381

12 Savaşçı
2018 Aksiyon Oyuncu 6.5 92,608

Kardaki İzler
2017 Suç Senarist
Yönetmen
7.7 282,093

İki Eli Kanda
2016 Suç Oyuncu
Senarist
7.6 253,889
2015 Aksiyon Senarist 7.7 480,373

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Oyuncu 8.6 325,564

Veronica Mars 3
2004 Suç Oyuncu 8.4 78,371

Beyaz Rus
2003 Suç Oyuncu 4.5 410
1996 Gerilim Oyuncu 5.0 197
- Komedi Oyuncu    
- Dram Yapımcı    
- Aksiyon Yönetmen
Senarist
Yapımcı
   
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film