Giriş Kayıt
Michael Sheen

Michael Sheen


Oyuncu, Yapımcı

Michael Sheen, oyuncu, yapımcı.

Uzay Yolcuları (2016), Cennetin Krallığı (2005), Karanlıklar Ülkesi (2003), Karanlıklar Ülkesi 3: Lycanlar'ın Yükselişi (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

8.8 (33 Oy)
  • Currently 176.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (28)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Dram Oyuncu 7.7 172,810
2021 Komedi Oyuncu 6.0 2,462
2020 Dram Oyuncu 7.4 4,381
2020 Macera Oyuncu 5.6 71,559
2020 Komedi Yapımcı
Oyuncu
8.6 4,289
2019 Suç Oyuncu 7.7 10,593
2019 Komedi Oyuncu 8.0 113,088
2018 Aksiyon Oyuncu 5.3 16,321

Havari
2018 Dram Oyuncu 6.3 59,279
2018 Dram Oyuncu 7.0 48

Kapımdaki Aşk
2017 Komedi Oyuncu 5.8 35,218

Brad'in Durumu: Karmaşık
2017 Komedi Oyuncu 6.5 19,153
2017 Komedi Oyuncu 6.7 2,301

Uzay Yolcuları
2016 Macera Oyuncu 7.0 449,529

Gece Hayvanları
2016 Dram Oyuncu 7.5 305,573

Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden
2016 Macera Oyuncu 6.2 122,699
2016 Oyuncu 6.4 2,249
2016 Dram Oyuncu 6.1 6,553
2015 Komedi Oyuncu 6.5 1,063

Çılgın Kalabalıktan Uzak
2015 Dram Oyuncu 7.1 53,863
2015 Komedi Oyuncu 7.1 20,276
2014 Belgesel Oyuncu 8.0 667

Elçiyi Öldür
2014 Biyografi Oyuncu 6.9 48,821
2014 Komedi Oyuncu 6.7 4,128
2014 Reality-TV Oyuncu 7.2 942

Maceraperest: Midas Kutusunun Laneti
2013 Macera Oyuncu 5.5 7,243
2013 Dram Yapımcı
Oyuncu
7.9 38,587

Başvuru: Kabul
2013 Komedi Oyuncu 5.7 36,290

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2
2012 Macera Oyuncu 5.5 263,438
2012 Dram Oyuncu 5.3 244
2011 Komedi Oyuncu 6.4 6,306

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 1
2011 Macera Oyuncu 4.9 254,879

Paris'te Gece Yarısı
2011 Komedi Oyuncu 7.6 450,700
2011 Dram Oyuncu 4.9 1,960
2011 Suç Oyuncu 5.8 530
2011 Komedi Oyuncu 6.0 15

Akılalmaz
2010 Suç Oyuncu 7.0 94,537

Tron Efsanesi
2010 Aksiyon Oyuncu 6.8 356,606
2010 Komedi Oyuncu 8.2 25,028
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,383

Tinker Bell ve Peri Kurtaran
2010 Animasyon Oyuncu 6.8 10,038
2010 Dram Oyuncu 6.6 6,958
2010 Biyografi Oyuncu 6.7 5,002

Alice Harikalar Diyarı'nda
2010 Macera Oyuncu 6.4 442,028
2010 Oyuncu 6.7 1,855

Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay
2009 Macera Oyuncu 4.8 300,712
2009 Komedi Oyuncu 5.7 2,068

Karanlıklar Ülkesi 3: Lycanlar'ın Yükselişi
2009 Aksiyon Oyuncu 6.5 168,159

Lanet Takım
2009 Biyografi Oyuncu 7.5 45,969
2008 Dram Oyuncu 7.7 112,577
2007 Oyuncu 7.1 1,541
2007 Komedi Oyuncu 8.4 13,237

Kalbimdeki Sesler
2007 Biyografi Oyuncu 7.2 6,022

Kraliçe
2006 Biyografi Oyuncu 7.3 116,103

Kanlı Elmas
2006 Macera Oyuncu 8.0 587,673

Karanlıklar Ülkesi: Evrim
2006 Aksiyon Oyuncu 6.7 209,590

30 Rock 1
2006 Komedi Oyuncu 8.3 132,236
2005 Talk-Show Oyuncu 5.0 449

Bayan Henderson Sunar
2005 Komedi 7.0 16,467

Kıyamet Kasabası
2005 Komedi Oyuncu 6.1 5,936

Cennetin Krallığı
2005 Aksiyon Oyuncu 7.3 316,948
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,514
2004 Dram Oyuncu 7.2 1,462

Cazibe Kanunları
2004 Komedi Oyuncu 5.8 24,614
2003 Biyografi Oyuncu 7.0 1,488

Karanlıklar Ülkesi
2003 Aksiyon Oyuncu 7.0 285,845

Zaman Ötesi
2003 Aksiyon Oyuncu 5.6 66,009
2003 Belgesel Oyuncu 7.1 67

Pür Neşe
2003 Komedi Oyuncu 6.5 6,334

Dört Cesur Arkadaş
2002 Macera Oyuncu 6.5 35,538
2002 Komedi Oyuncu 8.7 127,436
2001 Talk-Show Oyuncu 3.1 261
1999 Dram Oyuncu 5.5 134
1999 Talk-Show Oyuncu 2.2 1,396
1998 Animasyon Oyuncu 7.1 219
1997 Biyografi Oyuncu 6.9 18,161
1996 Dram Oyuncu 5.8 15,837
1995 Dram Oyuncu 6.8 10,194
1991 News Oyuncu 7.0 335
1988 Talk-Show Oyuncu 4.5 2,324
1981 News Oyuncu 3.6 2,779
1952 News Oyuncu 4.6 2,470
- Komedi Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film