Giriş Kayıt
Charles Shaughnessy

Charles Shaughnessy (68)


Oyuncu

Charles George Patrick Shaughnessy, 09 Şubat 1955 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

1983 yılının Mayıs ayında Susan Fallender ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

The Nanny (1993), Moontrap: Target Earth (2017), William & Kate (2011), Harry & Meghan: Becoming Royal (2019) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Charles George Patrick Shaughnessy
Doğum Tarihi: 09 Şubat 1955
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Charlie Schaughnessy | Charles Schaunessy | Charle
Burcu: Kova
Boyu: 1.82 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 66 Romantik Oyuncu 8.3 437
2021 66 Romantik Oyuncu 6.0 92
2019 64 Bilim-Kurgu Oyuncu 2.9 196
2019 Romantik Oyuncu 3.7 1,036
2018 Romantik Oyuncu 5.3 1,873
2018 63 Aksiyon Oyuncu 5.7 5,601
2017 62 Aksiyon Oyuncu 3.0 4,953

Bir Hawaii Rüyası
2016 61 Komedi Oyuncu 4.5 191
2015 Dram Oyuncu 7.6 52,152
2015 60 Fantastik Oyuncu 5.5 91
2013 Dram Oyuncu 7.9 37,104
2012 57 Biyografi Oyuncu 4.0 4,259
2012 57 Animasyon Oyuncu 6.3 1,194
2012 Komedi Oyuncu 6.2 2,235
2012 Oyuncu 7.7 931

Bir Tutam Aşk
2012 57 Dram Oyuncu 6.6 1,778
2011 56 Dram Oyuncu 6.3 778

Ateşli Festival: Mardi Gras
2011 56 Komedi Oyuncu 5.1 6,048
2011 56 Biyografi Oyuncu 4.9 2,874

Kafadar Prensler
2011 56 Macera Oyuncu 5.5 102,086
2010 Dram Oyuncu 7.5 4,709
2010 Komedi Oyuncu 7.0 26,256
2010 Animasyon Oyuncu 6.3 534
2009 54 Dram Oyuncu 6.2 504
2009 Komedi Oyuncu 8.5 437,989

Despero
2008 53 Macera Oyuncu 6.1 38,688
2008 Aksiyon Oyuncu 8.0 3,365
2008 Komedi Oyuncu 6.3 1,279
2008 53 Dram Oyuncu 3.1 569

Kulak Jack
2008 Animasyon Oyuncu 7.8 14,706
2007 52 Komedi Oyuncu 3.4 193
2007 Dram Oyuncu 8.7 242,474

Yatakhanede Şenlik Var 2
2006 51 Komedi Oyuncu 4.1 5,358
2006 Aksiyon Oyuncu 7.5 2,182
2006 Dram Oyuncu    

Amerikan Gençliği
2005 50 Dram Oyuncu 5.6 2,747
2005 Gizem Oyuncu 6.6 545
2003 Gizem Oyuncu 7.4 229
2003 Animasyon Oyuncu 7.9 1,341

Thornberry Ailesi
2002 47 Macera Oyuncu 5.6 14,890
2002 47 Komedi Oyuncu 5.0 6,733
2001 46 Dram Oyuncu 5.9 311
1997 Animasyon Oyuncu 7.8 6,343
1996 Komedi Oyuncu 6.7 40,008
1993 Komedi Oyuncu 7.0 44,786
1983 Dram Oyuncu 9.4 8
1965 Dram Oyuncu 5.2 7,011
1963 Dram Oyuncu 6.5 5,129
1952 News Oyuncu 4.6 2,261
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023