Giriş Kayıt
Clint Sharp

Clint Sharp (60)


Oyuncu, Dublör

Clint Sharp, 20 Temmuz 1909 Mill Valley, California, ABD doğumlu oyuncu, dublör.

80 Günde Devr-i Alem (1956) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Temmuz 1909
Doğum Yeri: Mill Valley, California, ABD
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1966 Aksiyon Oyuncu 6.6 524
1965 Western Oyuncu 7.6 3,574
1962 Western Oyuncu 7.6 3,192
1959 Aksiyon Oyuncu
Dublör
7.3 11,127
1959 50 Aksiyon Oyuncu 5.5 486
1959 50 Western Oyuncu 6.6 1,182
1959 Dram Oyuncu 7.9 4,667
1958 49 Dram Oyuncu 4.7 250

Cesur Adam
1958 49 Komedi Oyuncu 6.8 3,041
1956 47 Dram Oyuncu 6.7 1,733

80 Günde Devr-i Alem
1956 47 Macera Oyuncu
Dublör
6.7 29,840
1956 47 Oyuncu 5.4 818

Kralın Soytarısı
1955 46 Macera Dublör 7.8 14,018
1955 46 Macera Oyuncu 6.3 774
1955 46 Dram Oyuncu 6.6 3,079

Talebe Prens
1954 45 Müzikal Oyuncu 6.5 996

Kırık Mızrak
1954 45 Western Oyuncu 6.9 4,347
1954 45 Western Oyuncu 5.6 511
1954 45 Müzikal Oyuncu 5.8 524

İki Aşk Arasında
1953 44 Western Oyuncu 6.1 1,087
1953 44 Western Oyuncu 5.8 65
1951 42 Western Oyuncu
Dublör
7.6 3,844

Kunduz Avcıları
1951 42 Western Dublör 6.2 2,296
1950 41 Aksiyon Oyuncu 6.8 4,257
1950 41 Romantik Oyuncu 6.1 765
1944 35 Biyografi Oyuncu
Dublör
6.4 1,709

Ox-bow Olayı
1943 34 Suç Oyuncu 8.0 25,099

Çöl Devleri
1941 32 Tarihi Oyuncu 6.7 3,298
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film