Giriş Kayıt
Michael Shannon

Michael Shannon


Oyuncu, Yapımcı

Michael Shannon, oyuncu, yapımcı.

2019 yılının Ağustos ayında Kate Arrington ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Çelik Adam (2013), Suyun Sesi (2017), Gece Hayvanları (2016), Boardwalk Empire (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mike Shannon
Takma İsmi: Mike
8.7 (61 Oy)
  • Currently 173.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (27)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Motorcular
2023 Suç Oyuncu 7.6 1,087
2023 Aksiyon Oyuncu 6.7 212,243
2023 Dram Yapımcı
Oyuncu
   
2023 Komedi Oyuncu 5.8 2,108
2022 Biyografi Oyuncu 7.5 4,500
2022 Komedi Oyuncu 6.1 61,490

Suikast Treni
2022 Aksiyon Oyuncu 7.4 114,700
2022 Korku Oyuncu 3.8 3,282
2022 Korku Oyuncu 4.1 17
2021 Dram Yapımcı
Oyuncu
5.4 315
2021 Dram Oyuncu 7.0 60,258
2020 Aksiyon Oyuncu 5.3 8,783
2020 Suç Yapımcı
Oyuncu
5.1 701

Bıçaklar Çekildi
2019 Komedi Oyuncu 7.9 776,741
2018 Dram Oyuncu 4.4 1,076
2018 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.7 4,754
2018 Dram Oyuncu 7.4 15,031
2018 Belgesel Oyuncu 7.1 1,149
2018 Dram Oyuncu 5.0 22,761
2018 Suç Oyuncu 7.9 25,764

12 Savaşçı
2018 Aksiyon Oyuncu 6.5 92,242

Elektrik Savaşları
2017 Biyografi Oyuncu 6.5 31,043

Suyun Sesi
2017 Macera Oyuncu 7.3 448,557
2017 Komedi Oyuncu 5.5 5,390
2017 Komedi Oyuncu 7.9 1,368
2017 Komedi Yapımcı 5.8 678
2017 Komedi Oyuncu 6.8 2,077

Tuz ve Ateş
2016 Gerilim Oyuncu 4.2 3,005
2016 Dram Oyuncu 5.7 1,355

Gece Hayvanları
2016 Dram Oyuncu 7.5 305,573
2016 Suç Oyuncu 5.9 6,507
2016 Biyografi Oyuncu 7.0 36,428
2016 Dram Oyuncu 5.4 6,579
2016 Macera Oyuncu 6.6 84,132
2016 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.4 15,044
2016 Dram Oyuncu 4.1 249

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Oyuncu 6.5 753,654
2016 Komedi Oyuncu 7.1 1,008

Aşka Özgürlük
2015 Biyografi Oyuncu 6.6 13,251
2015 Komedi Oyuncu 6.4 82,725

İlişki Durumu: Kaçamak
2014 Komedi Oyuncu 6.1 28,904
2014 Aksiyon Oyuncu 5.8 10,388
2014 Komedi Oyuncu 7.1 19,062
2014 Komedi Oyuncu 5.6 24,580

99 Ev
2014 Dram Oyuncu 7.1 38,389
2013 Belgesel Oyuncu 6.7 1,339

Çelik Adam
2013 Aksiyon Oyuncu 7.1 813,396
2013 Korku Oyuncu 6.1 8,456

Katil
2012 Biyografi Oyuncu 6.8 79,634

Acil Teslimat
2012 Aksiyon Oyuncu 6.5 118,629

Kaçak
2012 Dram Oyuncu 7.4 189,210

Koruyucu
2011 Aksiyon Oyuncu 6.7 69,036
2011 Biyografi Oyuncu 4.8 1,310
2011 Dram Oyuncu 6.1 1,058

Sığınak
2011 Dram Oyuncu 7.3 108,524
2010 Dram Oyuncu 6.0 44,018
2010 Aksiyon Oyuncu 4.7 61,897
2010 Belgesel Oyuncu 5.0 16
2010 Kısa Metraj Oyuncu 5.9 188
2010 Biyografi Oyuncu 6.5 51,020
2010 Suç Oyuncu 8.6 203,656

Benim Güzel Oğlum, Ne Yaptın Sen?
2009 Dram Oyuncu 6.1 10,725
2009 Suç Oyuncu 6.6 81,033
2009 Oyuncu 7.8 2,418
2009 Dram Oyuncu 6.6 9,492
2009 Komedi Oyuncu 6.0 1,713

Hayallerin Peşinde
2008 Dram Oyuncu 7.3 225,419

Şeytan Duymadan Önce
2007 Suç Oyuncu 7.3 111,992

Şans Sende
2007 Dram Oyuncu 5.9 21,199
2007 Dram Oyuncu 7.1 11,268

Böcek
2006 Gerilim Oyuncu 6.1 37,942

Hapishane Muhabbeti
2006 Komedi Oyuncu 5.9 26,505

Dünya Ticaret Merkezi
2006 Dram Oyuncu 6.0 87,958
2006 Komedi Oyuncu 4.3 126
2005 Talk-Show Oyuncu 5.0 449

Vahşet Evi
2004 Korku Oyuncu 5.6 11,149
2004 Komedi Oyuncu 6.4 10,858

Tahta Adam
2004 Dram Oyuncu 7.1 35,438
2003 Dram Oyuncu 6.0 3,790

Çılgın İkili 2
2003 Aksiyon Oyuncu 6.6 268,075

Kanguru Jack
2003 Macera Oyuncu 4.5 33,819

8 Mil
2002 Dram Oyuncu 7.2 321,995

Büyük Günahlar
2002 Suç Oyuncu 6.4 48,381
2001 Fantastik Oyuncu 6.9 286,325
2001 Dram Oyuncu 4.8 573
2001 Aksiyon Oyuncu 6.2 352,692

Cehennemin Ortasında
2000 Dram Oyuncu 6.9 43,423
2000 Komedi Oyuncu 6.2 16,686
2000 Komedi Oyuncu 5.0 360
1999 Dram Oyuncu 6.9 7,490

Chicago Taksi
1997 Komedi Oyuncu 6.4 2,086

Tepki
1996 Aksiyon Oyuncu 5.6 56,388

Erken Baskı
1996 Dram Oyuncu 7.6 12,906

Bugün Aslında Dündü
1993 Komedi Oyuncu 8.0 686,876
1952 News Oyuncu 4.6 2,470
- Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film