Giriş Kayıt
Michael Shannon

Michael Shannon (48)


Oyuncu, Yapımcı

Michael Corbett Shannon, 07 Ağustos 1974 Lexington, Kentucky, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

2019 yılının Ağustos ayında Kate Arrington ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Çelik Adam (2013), Suyun Sesi (2017), Gece Hayvanları (2016), Boardwalk Empire (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Michael Corbett Shannon
Doğum Tarihi: 07 Ağustos 1974
Doğum Yeri: Lexington, Kentucky, ABD
Diğer Bir İsmi: Mike Shannon
Takma İsmi: Mike
Burcu: Aslan
Boyu: 1.91 m
8.7 (61 Oy)
  • Currently 173.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (27)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Biyografi Oyuncu 7.6 2,174
2022 48 Komedi Oyuncu 6.1 59,292

Suikast Treni
2022 48 Aksiyon Oyuncu 7.4 114,700
2022 48 Korku Oyuncu 3.7 1,779
2022 48 Korku Oyuncu 4.1 17
2021 47 Dram Yapımcı
Oyuncu
5.4 315
2021 Dram Oyuncu 7.0 52,098
2020 46 Aksiyon Oyuncu 5.3 8,569
2020 46 Suç Yapımcı
Oyuncu
5.1 701

Bıçaklar Çekildi
2019 45 Komedi Oyuncu 7.9 690,573
2018 44 Dram Oyuncu 4.4 1,009
2018 44 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.7 4,429
2018 Dram Oyuncu 7.4 13,118
2018 44 Belgesel Oyuncu 7.1 751
2018 44 Dram Oyuncu 4.9 20,884
2018 Suç Oyuncu 7.9 21,347

12 Savaşçı
2018 44 Aksiyon Oyuncu 6.5 83,847

Elektrik Savaşları
2017 43 Biyografi Oyuncu 6.5 28,354

Suyun Sesi
2017 43 Macera Oyuncu 7.3 424,337
2017 43 Komedi Oyuncu 5.4 5,146
2017 Komedi Oyuncu 7.9 1,249
2017 43 Komedi Yapımcı 5.7 598
2017 Komedi Oyuncu 6.8 2,002

Tuz ve Ateş
2016 42 Gerilim Oyuncu 4.2 2,838
2016 42 Dram Oyuncu 5.7 1,283

Gece Hayvanları
2016 42 Dram Oyuncu 7.5 283,600
2016 42 Suç Oyuncu 5.9 6,237
2016 42 Biyografi Oyuncu 7.0 34,953
2016 42 Dram Oyuncu 5.4 6,299
2016 42 Macera Oyuncu 6.6 81,643
2016 42 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.4 14,479
2016 42 Dram Oyuncu 4.2 232

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 42 Aksiyon Oyuncu 6.4 703,573
2016 Komedi Oyuncu 7.0 950

Aşka Özgürlük
2015 41 Biyografi Oyuncu 6.6 12,794
2015 41 Komedi Oyuncu 6.4 78,083

İlişki Durumu: Kaçamak
2014 40 Komedi Oyuncu 6.1 27,497
2014 40 Aksiyon Oyuncu 5.8 9,898
2014 Komedi Oyuncu 7.1 18,349
2014 40 Komedi Oyuncu 5.6 23,169

99 Ev
2014 40 Dram Oyuncu 7.1 34,740
2013 39 Belgesel Oyuncu 6.7 1,283

Çelik Adam
2013 39 Aksiyon Oyuncu 7.1 776,109
2013 39 Korku Oyuncu 6.1 7,986

Katil
2012 38 Biyografi Oyuncu 6.8 76,084

Acil Teslimat
2012 38 Aksiyon Oyuncu 6.5 115,260

Kaçak
2012 38 Dram Oyuncu 7.4 181,326

Koruyucu
2011 37 Aksiyon Oyuncu 6.7 66,959
2011 37 Biyografi Oyuncu 4.9 1,274
2011 37 Dram Oyuncu 6.1 1,012

Sığınak
2011 37 Dram Oyuncu 7.3 102,134
2010 36 Dram Oyuncu 6.0 42,606
2010 36 Aksiyon Oyuncu 4.7 59,729
2010 36 Belgesel Oyuncu 5.0 13
2010 36 Kısa Metraj Oyuncu 6.0 179
2010 36 Biyografi Oyuncu 6.5 49,640
2010 Suç Oyuncu 8.6 191,413

Benim Güzel Oğlum, Ne Yaptın Sen?
2009 35 Dram Oyuncu 6.2 10,281
2009 35 Suç Oyuncu 6.6 78,276
2009 Oyuncu 7.8 2,383
2009 35 Dram Oyuncu 6.6 9,160
2009 35 Komedi Oyuncu 6.1 1,628

Hayallerin Peşinde
2008 34 Dram Oyuncu 7.3 215,868

Şeytan Duymadan Önce
2007 33 Suç Oyuncu 7.3 105,786

Şans Sende
2007 33 Dram Oyuncu 5.9 20,769
2007 33 Dram Oyuncu 7.1 10,753

Böcek
2006 32 Gerilim Oyuncu 6.1 35,877

Hapishane Muhabbeti
2006 32 Komedi Oyuncu 5.9 25,783

Dünya Ticaret Merkezi
2006 32 Dram Oyuncu 6.0 84,798
2006 32 Komedi Oyuncu 5.2 122
2005 Talk-Show Oyuncu 4.9 411

Vahşet Evi
2004 30 Korku Oyuncu 5.6 10,689
2004 30 Komedi Oyuncu 6.4 10,511

Tahta Adam
2004 30 Dram Oyuncu 7.2 34,082
2003 29 Dram Oyuncu 6.0 3,620

Çılgın İkili 2
2003 29 Aksiyon Oyuncu 6.6 254,287

Kanguru Jack
2003 29 Macera Oyuncu 4.5 32,265

8 Mil
2002 28 Dram Oyuncu 7.2 294,702

Büyük Günahlar
2002 28 Suç Oyuncu 6.3 44,274
2001 27 Fantastik Oyuncu 6.9 271,326
2001 27 Dram Oyuncu 4.8 559
2001 27 Aksiyon Oyuncu 6.2 336,157

Cehennemin Ortasında
2000 26 Dram Oyuncu 7.0 41,782
2000 26 Komedi Oyuncu 6.2 16,016
2000 26 Komedi Oyuncu 5.0 339
1999 25 Dram Oyuncu 6.9 7,285

Chicago Taksi
1997 23 Komedi Oyuncu 6.4 2,027

Tepki
1996 22 Aksiyon Oyuncu 5.6 53,293

Erken Baskı
1996 Dram Oyuncu 7.6 12,353

Bugün Aslında Dündü
1993 19 Komedi Oyuncu 8.1 636,689
1952 News Oyuncu 4.6 2,251
- Suç Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023