Giriş Kayıt
Michael Shannon

Michael Shannon


Oyuncu, Yapımcı

Michael Shannon, oyuncu, yapımcı.

2019 yılının Ağustos ayında Kate Arrington ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Çelik Adam (2013), Suyun Sesi (2017), Gece Hayvanları (2016), Boardwalk Empire (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mike Shannon
Takma İsmi: Mike
8.7 (61 Oy)
  • Currently 173.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (27)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Motorcular
2023 Suç Oyuncu 7.6 1,087
2023 Aksiyon Oyuncu 6.7 209,799
2023 Dram Yapımcı
Oyuncu
   
2023 Komedi Oyuncu 5.8 2,059
2022 Biyografi Oyuncu 7.5 4,440
2022 Komedi Oyuncu 6.1 61,490

Suikast Treni
2022 Aksiyon Oyuncu 7.4 114,700
2022 Korku Oyuncu 3.8 3,242
2022 Korku Oyuncu 4.1 17
2021 Dram Yapımcı
Oyuncu
5.4 315
2021 Dram Oyuncu 7.0 59,859
2020 Aksiyon Oyuncu 5.3 8,761
2020 Suç Yapımcı
Oyuncu
5.1 701

Bıçaklar Çekildi
2019 Komedi Oyuncu 7.9 773,108
2018 Dram Oyuncu 4.4 1,074
2018 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.7 4,743
2018 Dram Oyuncu 7.4 14,915
2018 Belgesel Oyuncu 7.1 1,134
2018 Dram Oyuncu 5.0 22,641
2018 Suç Oyuncu 7.9 25,597

12 Savaşçı
2018 Aksiyon Oyuncu 6.5 91,761

Elektrik Savaşları
2017 Biyografi Oyuncu 6.5 30,921

Suyun Sesi
2017 Macera Oyuncu 7.3 447,448
2017 Komedi Oyuncu 5.5 5,386
2017 Komedi Oyuncu 7.9 1,358
2017 Komedi Yapımcı 5.8 673
2017 Komedi Oyuncu 6.8 2,074

Tuz ve Ateş
2016 Gerilim Oyuncu 4.2 2,989
2016 Dram Oyuncu 5.7 1,351

Gece Hayvanları
2016 Dram Oyuncu 7.5 304,429
2016 Suç Oyuncu 5.9 6,492
2016 Biyografi Oyuncu 7.0 36,354
2016 Dram Oyuncu 5.4 6,526
2016 Macera Oyuncu 6.6 84,000
2016 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.4 15,025
2016 Dram Oyuncu 4.1 249

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Oyuncu 6.5 752,163
2016 Komedi Oyuncu 7.1 1,004

Aşka Özgürlük
2015 Biyografi Oyuncu 6.6 13,235
2015 Komedi Oyuncu 6.4 82,615

İlişki Durumu: Kaçamak
2014 Komedi Oyuncu 6.1 28,827
2014 Aksiyon Oyuncu 5.8 10,347
2014 Komedi Oyuncu 7.1 19,015
2014 Komedi Oyuncu 5.6 24,484

99 Ev
2014 Dram Oyuncu 7.1 38,205
2013 Belgesel Oyuncu 6.7 1,335

Çelik Adam
2013 Aksiyon Oyuncu 7.1 811,408
2013 Korku Oyuncu 6.1 8,442

Katil
2012 Biyografi Oyuncu 6.8 79,354

Acil Teslimat
2012 Aksiyon Oyuncu 6.5 118,447

Kaçak
2012 Dram Oyuncu 7.4 188,704

Koruyucu
2011 Aksiyon Oyuncu 6.7 68,937
2011 Biyografi Oyuncu 4.8 1,307
2011 Dram Oyuncu 6.1 1,054

Sığınak
2011 Dram Oyuncu 7.3 108,003
2010 Dram Oyuncu 6.0 43,892
2010 Aksiyon Oyuncu 4.7 61,767
2010 Belgesel Oyuncu 5.0 16
2010 Kısa Metraj Oyuncu 5.9 188
2010 Biyografi Oyuncu 6.5 50,931
2010 Suç Oyuncu 8.6 203,037

Benim Güzel Oğlum, Ne Yaptın Sen?
2009 Dram Oyuncu 6.1 10,701
2009 Suç Oyuncu 6.6 80,868
2009 Oyuncu 7.8 2,414
2009 Dram Oyuncu 6.6 9,470
2009 Komedi Oyuncu 6.0 1,706

Hayallerin Peşinde
2008 Dram Oyuncu 7.3 224,888

Şeytan Duymadan Önce
2007 Suç Oyuncu 7.3 111,590

Şans Sende
2007 Dram Oyuncu 5.9 21,177
2007 Dram Oyuncu 7.1 11,235

Böcek
2006 Gerilim Oyuncu 6.1 37,787

Hapishane Muhabbeti
2006 Komedi Oyuncu 5.9 26,452

Dünya Ticaret Merkezi
2006 Dram Oyuncu 6.0 87,846
2006 Komedi Oyuncu 4.3 126
2005 Talk-Show Oyuncu 5.0 445

Vahşet Evi
2004 Korku Oyuncu 5.6 11,128
2004 Komedi Oyuncu 6.4 10,825

Tahta Adam
2004 Dram Oyuncu 7.1 35,379
2003 Dram Oyuncu 6.0 3,768

Çılgın İkili 2
2003 Aksiyon Oyuncu 6.6 266,863

Kanguru Jack
2003 Macera Oyuncu 4.5 33,708

8 Mil
2002 Dram Oyuncu 7.2 320,603

Büyük Günahlar
2002 Suç Oyuncu 6.4 48,180
2001 Fantastik Oyuncu 6.9 285,559
2001 Dram Oyuncu 4.8 573
2001 Aksiyon Oyuncu 6.2 351,609

Cehennemin Ortasında
2000 Dram Oyuncu 6.9 43,339
2000 Komedi Oyuncu 6.2 16,636
2000 Komedi Oyuncu 4.9 359
1999 Dram Oyuncu 6.9 7,482

Chicago Taksi
1997 Komedi Oyuncu 6.4 2,082

Tepki
1996 Aksiyon Oyuncu 5.6 56,214

Erken Baskı
1996 Dram Oyuncu 7.6 12,853

Bugün Aslında Dündü
1993 Komedi Oyuncu 8.0 684,493
1952 News Oyuncu 4.6 2,455
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024