Giriş Kayıt
David Shackelford

David Shackelford


Oyuncu

David Shackelford, oyuncu.

Hot Bot (2016), (1998) Ah Mary Vah Mary (1998), (2008) Boş Oda 2: İlk Kurgu (2008), (2013) Beneath (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: David Riley Shackelford | David Shakelford
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 3.9 379
2016 Komedi Oyuncu 3.3 3,788
2013 Korku Oyuncu 5.4 4,742
2013 Aksiyon Oyuncu 5.1 4,274

İkili Oyun
2011 Aksiyon Oyuncu 5.9 31,644

Ölümcül Vuruş
2010 Aksiyon Oyuncu 3.4 884
2009 Komedi Oyuncu 4.9 3,631
2009 Komedi Oyuncu 5.2 1,440

Boş Oda 2: İlk Kurgu
2008 Korku Oyuncu 4.9 8,567
2006 Komedi Oyuncu 4.7 322
2005 Komedi Oyuncu 6.8 872
2004 Western Oyuncu 5.9 390

Şöhrete 30 Gün
2004 Komedi Oyuncu 4.7 426
2003 Komedi Oyuncu 6.4 130

Üçkagitçilar
1999 Komedi Oyuncu 6.3 10,313

Ah Mary Vah Mary
1998 Komedi Oyuncu 7.1 330,396
1998 Komedi Oyuncu 5.6 997
1997 Aile Oyuncu 5.8 33,866

Güzel Dadı Çirkin Kral
1997 Komedi Oyuncu 5.5 9,994

Raptiye
1996 Komedi Oyuncu 6.9 91,457
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film