Giriş Kayıt
Gen Seto

Gen Seto


Oyuncu

Gen Seto, oyuncu.

Once Upon a Time in Ukraine (2020), (2013) En İyi Teklif (2013), (2016) Orman (2016), (2017) Xia dao lian meng (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Komedi Oyuncu 6.0 42
2022 Aksiyon Oyuncu 4.7 1,060
2021 Dram Oyuncu 6.2 46,458
2021 Aile Oyuncu    
2020 Aksiyon Oyuncu 6.7 644
2019 Aksiyon Oyuncu 6.9 12,472
2019 Komedi Oyuncu 5.0 200
2018 Suç Oyuncu 7.2 59
2017 Komedi Oyuncu 6.6 99
2017 Macera Oyuncu 5.6 156
2017 Aksiyon Oyuncu 5.6 3,378

Orman
2016 Korku Oyuncu 4.8 45,855
2015 Komedi Oyuncu 5.7 252
2013 Belgesel Oyuncu 7.5 38

En İyi Teklif
2013 Suç Oyuncu 7.8 129,188
2012 Most Popular by Genre Oyuncu 5.2 66
2011 Komedi Oyuncu 7.6 911
2010 Aksiyon Oyuncu 8.1 33,622
2007 Komedi Oyuncu 7.2 182
2005 Suç Oyuncu 5.5 254
2005 Komedi Oyuncu 7.9 4,062
2005 Biyografi Oyuncu 7.6 1,369
2004 Dram Oyuncu 6.1 3,568
2001 Aksiyon Oyuncu 4.4 214
2001 Komedi Oyuncu 4.8 2,735
2001 Komedi Oyuncu 6.4 160
1999 Oyuncu 6.4 46
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film