Giriş Kayıt
Pierre Sergeol

Pierre Sergeol (72)


Oyuncu

Pierre Sergeol, 22 Kasım 1902 Paris, Fransa doğumlu oyuncu.

Le signal rouge (1949) yapımıyla biliniyor.

Pierre Sergeol, 18 Haziran 1975 tarihinde (72 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 22 Kasım 1902
Ölüm Tarihi: 18 Haziran 1975
Doğum Yeri: Paris, Fransa
Diğer Bir İsmi: Sergeol
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1962 60 Komedi Oyuncu 6.8 652

Yeryüzünde Bir Melek
1959 57 Komedi Oyuncu 5.6 213
1958 56 Komedi Oyuncu 6.4 68
1957 55 Dram Oyuncu 6.9 23

Gece Kuşları
1953 51 Dram Oyuncu 5.8 28
1946 44 Dram Oyuncu 6.8 66
1939 37 Dram Oyuncu 6.9 190
1939 37 Dram Oyuncu 7.7 556
1938 36 Dram Oyuncu 7.0 169
Dizi Altyazıları
Legion (2,693) Mindhunter (2,689) Game of Thrones (2,421) The 100 (2,199) La casa de papel (1,641) Big Little Lies (1,303) Chernobyl (1,219) Preacher (1,181) The Big Bang Theory (1,095) Suits (1,016)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019