Giriş Kayıt
Sadık Şendil

Sadık Şendil (73)


Senarist

Sadık Şendil, 01 Ocak 1913 Istanbul, Türkiye doğumlu senarist.

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı (1976), Süt Kardeşler (1976), Hababam Sınıfı Uyanıyor (1977), Şaban Oğlu Şaban (1977) gibi yapımlarla biliniyor.

Sadık Şendil, 26 Temmuz 1986 tarihinde (73 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1913
Ölüm Tarihi: 26 Temmuz 1986
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
10.0 (8 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1987 Komedi Senarist 5.1 17
1986 Komedi Senarist 6.1 10
1981 68 Komedi Senarist 6.2 1,173
1981 68 Komedi Senarist 5.9 1,036
1980 67 Komedi Senarist 7.6 7,411
1980 Senarist 6.9 60
1979 66 Dram Senarist 6.9 226
1978 65 Komedi Senarist 7.3 9,043
1978 65 Komedi Senarist 8.7 11,941
1977 64 Macera Senarist 8.6 18,827
1977 64 Komedi Senarist 8.7 20,862
1977 64 Komedi Senarist 8.7 18,739
1977 64 Macera Senarist 5.6 225
1977 64 Senarist 6.9 288
1977 64 Dram Senarist 5.2 61
1977 64 Komedi Senarist 8.4 7,685
1976 63 Komedi Senarist 8.9 24,617
1976 63 Komedi Senarist 8.8 21,065
1976 63 Dram Senarist 8.0 3,837
1975 62 Komedi Senarist 6.6 689
1975 62 Komedi Senarist 8.4 7,322
1975 62 Macera Senarist 4.6 10
1974 61 Komedi Senarist 5.4 74
1974 61 Komedi Senarist 7.8 9,661
1974 61 Komedi Senarist 7.9 7,934
1974 61 Dram Senarist 6.3 217
1974 61 Komedi Senarist 5.0 6
1974 61 Komedi Senarist    
1973 60 Komedi Senarist 7.2 3,271
1973 60 Dram Senarist 8.6 10,252
1973 60 Macera Senarist 6.3 1,671
1973 60 Komedi Senarist 5.4 73
1973 60 Dram Senarist 5.4 165
1972 59 Komedi Senarist 6.7 1,738
1971 58 Komedi Senarist 6.9 407
1971 58 Macera Senarist 6.4 2,382
1971 58 Dram Senarist 6.0 80
1971 58 Dram Senarist 7.0 558
1971 58 Senarist 5.6 284
1971 58 Komedi Senarist 5.7 100
1971 58 Senarist 6.2 252
1970 57 Dram Senarist 5.2 131
1970 57 Dram Senarist 6.4 54
1970 57 Dram Senarist    
1970 57 Macera Senarist    
1970 57 Dram Senarist 6.3 98
1969 56 Komedi, Dram Senarist 6.7 168
1969 56 Dram Senarist 6.3 19
1969 56 Macera Senarist 6.7 54
1969 56 Dram Senarist    
1969 56 Dram Senarist    
1969 56 Dram Senarist    
1969 56 Dram Senarist 5.5 8
1969 56 Romantik Senarist    
1968 55 Komedi Senarist 5.8 88
1968 55 Romantik Senarist    
1968 55 Komedi Senarist 4.4 16
1968 55 Romantik Senarist 5.7 19
1968 55 Dram Senarist    
1968 55 Dram Senarist 6.9 79
1968 55 Dram Senarist    
1968 55 Dram Senarist 5.4 15
1968 55 Dram Senarist 6.9 42
1968 55 Komedi Senarist 4.9 20
1967 54 Dram Senarist 5.6 50
1967 54 Dram Senarist 5.8 27
1967 54 Macera Senarist 5.2 23
1967 54 Macera Senarist 6.6 20
1967 54 Dram Senarist 6.7 35
1967 54 Romantik Senarist 5.6 39
1966 53 Dram Senarist 7.5 271
1966 53 Dram Senarist 6.5 69
1966 53 Dram Senarist 6.6 201
1966 53 Dram Senarist 6.0 22
1966 53 Dram Senarist 6.1 41
1966 53 Komedi Senarist 6.5 120
1966 53 Romantik Senarist 5.2 36
1966 53 Romantik Senarist    
1966 53 Macera Senarist    
1966 53 Dram Senarist 6.2 14
1966 53 Dram Senarist 6.7 23
1966 53 Dram Senarist    
1965 52 Dram Senarist 6.2 140
1965 52 Komedi Senarist 6.4 123
1965 52 Dram Senarist 6.3 16
1965 52 Komedi Senarist 5.5 49
1965 52 Macera Senarist 4.8 22
1965 52 Komedi Senarist 5.7 50
1965 52 Komedi Senarist 5.2 48
1965 52 Komedi Senarist 5.2 19
1965 52 Romantik Senarist 3.5 16
1965 52 Komedi Senarist 6.5 9
1964 51 Senarist    
1964 51 Komedi Senarist 5.9 75
1964 51 Komedi Senarist 5.9 61
1964 51 Komedi Senarist 5.9 58
1964 51 Romantik Senarist    
1964 51 Komedi Senarist    
1964 51 Romantik Senarist 6.9 62
1963 50 Dram Senarist 6.8 102
1963 50 Romantik Senarist    
1963 50 Komedi Senarist 6.5 11
1963 50 Dram Senarist 7.1 90
1962 49 Dram Senarist 4.8 26
1962 49 Dram Senarist 4.9 9
1962 49 Romantik Senarist    
1962 49 Dram Senarist 6.6 242
1962 49 Dram Senarist    
1962 49 Komedi Senarist    
1962 49 Dram Senarist 4.8 14
1962 49 Dram Senarist    
1962 49 Dram Senarist 3.5 10
1962 49 Komedi Senarist    
1962 49 Senarist    
1961 48 Macera Senarist 3.6 10
1961 48 Dram Senarist 6.8 6
1961 48 Romantik Senarist    
1960 47 Dram Senarist    
1960 47 Senarist 6.5 13
1959 46 Dram Senarist 6.7 15
1959 46 Romantik Senarist    
1959 46 Dram Senarist    
1959 46 Romantik Senarist    
1958 45 Dram Senarist    
1958 45 Dram Senarist    
1958 45 Senarist    
1958 45 Romantik Senarist    
1957 44 Komedi Senarist 5.8 62
1957 44 Romantik Senarist    
1957 44 Suç Senarist    
1956 43 Dram Senarist 6.5 33
1956 43 Dram Senarist    
1955 42 Dram Senarist    
1953 40 Dram Senarist 7.5 153
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024