Giriş Kayıt
 Şener  Şen

Şener Şen (82)


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Şener Şen, 26 Aralık 1941 Adana, Türkiye doğumlu oyuncu, senarist, yapımcı.

Eşkıya (1996), Av Mevsimi (2010), Tosun Paşa (1976), Kabadayı (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Aralık 1941
Doğum Yeri: Adana, Türkiye
Burcu: Oğlak
9.9 (358 Oy)
  • Currently 197/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (39)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 76 Dram Oyuncu 6.6 4,311
2010 69 Suç Oyuncu 7.4 36,796
2007 66 Aksiyon Oyuncu 7.8 24,060
2005 64 Dram Oyuncu 7.8 10,525
2004 63 Komedi Oyuncu 7.2 181
2002 Komedi Oyuncu 7.3 486
1998 Komedi Oyuncu 8.7 6,602
1996 55 Suç Oyuncu
Yapımcı
8.1 72,336
1993 52 Oyuncu 5.3 2,304
1993 52 Dram Oyuncu 7.7 3,850
1990 49 Komedi Oyuncu 7.6 4,351
1988 47 Dram Oyuncu 6.7 283
1988 47 Komedi Oyuncu 8.0 8,403
1988 47 Komedi Oyuncu 7.5 1,547
1987 46 Dram Oyuncu 8.4 11,755
1987 46 Komedi Oyuncu 7.7 3,965
1986 45 Komedi Oyuncu 7.5 1,851
1986 45 Komedi Oyuncu 7.5 4,628
1985 44 Komedi Oyuncu 8.7 16,414
1985 44 Komedi Oyuncu 6.9 1,719
1985 44 Komedi Oyuncu 7.5 5,014
1985 Komedi Oyuncu 6.1 39
1984 43 Komedi Oyuncu 8.1 7,485
1983 42 Komedi Oyuncu 7.1 2,743
1983 42 Komedi Oyuncu 7.9 6,824
1982 41 Komedi Oyuncu 8.0 11,190
1982 41 Komedi Oyuncu 6.3 418
1982 41 Komedi Oyuncu 7.2 2,709
1982 Komedi Oyuncu 6.2 44
1981 40 Macera Oyuncu 8.1 9,296
1981 40 Komedi Oyuncu 5.9 1,036
1980 39 Komedi Oyuncu 7.6 7,430
1979 38 Komedi Oyuncu 7.5 3,301
1979 38 Komedi Oyuncu 6.9 2,736
1978 37 Komedi Oyuncu 8.7 17,381
1978 37 Aile Oyuncu 7.5 3,894
1978 37 Komedi Oyuncu 7.3 9,067
1978 37 Komedi Oyuncu 8.7 11,971
1977 36 Macera Oyuncu 8.6 18,860
1977 36 Komedi Oyuncu 8.7 20,896
1977 36 Komedi Oyuncu 8.7 18,779
1977 36 Komedi Oyuncu 8.5 21,456
1977 36 Komedi Oyuncu 8.4 7,703

Çağrı
1976 35 Macera Oyuncu 8.1 50,948
1976 35 Komedi Oyuncu 8.9 24,640
1976 35 Komedi Oyuncu 8.9 24,673
1976 35 Komedi Oyuncu 8.8 21,103
1976 35 Dram Oyuncu 4.7 149
1976 35 Macera Oyuncu 6.3 147
1976 35 Komedi Oyuncu 5.8 80
1976 35 Macera Oyuncu 4.9 17
1975 34 Komedi Oyuncu 9.2 43,053
1975 34 Macera Oyuncu 4.6 34
1975 34 Komedi Oyuncu 5.6 458
1975 34 Komedi Oyuncu 8.4 7,349
1975 34 Komedi Oyuncu 5.3 411
1975 34 Dram Oyuncu 6.3 226
1975 34 Komedi Oyuncu 4.8 26
1975 34 Suç Oyuncu 5.8 117
1975 34 Macera Oyuncu 4.4 9
1975 34 Komedi Oyuncu 5.4 11
1974 33 Romantik Oyuncu 6.4 260
1974 33 Korku Oyuncu 5.6 42
1973 32 Aksiyon Oyuncu 4.9 351
1973 32 Dram Oyuncu 6.7 219
1973 32 Aksiyon Oyuncu 6.2 89
1973 32 Dram Oyuncu 5.8 74
1973 32 Macera Oyuncu 6.5 823
1973 32 Macera Oyuncu 6.2 556
1973 32 Dram Oyuncu 6.3 39
1973 32 Aksiyon Oyuncu 4.7 15
1972 31 Komedi Oyuncu 6.0 1,683
1972 31 Oyuncu 6.3 31
1972 31 Macera Oyuncu 6.7 53
1972 31 Oyuncu 3.6 17
1972 31 Dram Oyuncu 5.8 63
1971 30 Fantastik Oyuncu 5.7 53
1971 30 Dram Oyuncu 5.7 47
1971 30 Macera Oyuncu 5.7 35
1970 29 Dram Oyuncu 6.5 53
1968 27 Dram Oyuncu
Senarist
5.9 142
1964 23 Romantik Oyuncu 6.9 62
1964 23 Komedi Oyuncu 5.4 42
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film