Giriş Kayıt
Peter Graham Scott

Peter Graham Scott (83)


Yönetmen, Yapımcı, Yönetmen Asistanı, Editör

Peter Graham Scott, 27 Ekim 1923 East Sheen, Surrey, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yönetmen, yapımcı, yönetmen asistanı, editör.

Captain Clegg (1962), Kaptan Onedin (1971), The Canterville Ghost (1986), (1961) Tatlı Sert (1961) gibi yapımlarla biliniyor.

Peter Graham Scott, 05 Ağustos 2007 tarihinde (83 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 27 Ekim 1923
Ölüm Tarihi: 05 Ağustos 2007
Doğum Yeri: East Sheen, Surrey, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Peter Scott
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1986 63 Aile Yapımcı 6.6 843

Kaptan Onedin
1971 Macera Yönetmen
Yapımcı
7.6 1,028
1968 45 Gerilim Yönetmen 5.2 129
1964 41 Komedi Yönetmen 6.1 320
1963 40 Dram Yönetmen 6.1 306
1962 39 Dram Yönetmen 6.6 3,237
1962 39 Komedi Yönetmen 6.6 112

Tatlı Sert
1961 Aksiyon Yönetmen 8.3 8,121
1959 36 Komedi Yönetmen 4.3 415
1957 34 Suç Yönetmen 6.0 291
1957 34 Dram Yönetmen
Senarist
6.2 143
1956 33 Yönetmen 5.5 156
1952 29 Suç Yönetmen 5.5 324
1950 Dram Yönetmen 8.1 164
1947 24 Suç Editör 7.3 6,402
1941 18 Komedi Yönetmen Asistanı 6.8 1,405
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023