Giriş Kayıt
Susanne Schäfer

Susanne Schäfer (59)


Oyuncu

Susanne Schäfer, 07 Mart 1963 Frankfurt-on-Main, Batı Almanya doğumlu oyuncu.

Todesspiel (1997) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Mart 1963
Doğum Yeri: Frankfurt-on-Main, Batı Almanya
Burcu: Balık
Boyu: 1.66 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Suç Oyuncu 5.6 51

Yalan Labirenti
2014 51 Dram Oyuncu 7.3 13,431
2008 Dram Oyuncu 6.3 567
2006 Suç Oyuncu 6.5 79
2005 Biyografi Oyuncu 7.5 774
2002 Suç Oyuncu 6.0 54
2001 Aksiyon Oyuncu 4.2 189
1998 35 Komedi Oyuncu 6.3 235
1995 Suç Oyuncu 7.5 375
1994 Suç Oyuncu 6.9 163
1986 Suç Oyuncu 6.2 354
1981 Suç Oyuncu 6.4 758
1977 Suç Oyuncu 6.3 707

Olay Yeri
1970 Suç Oyuncu 7.0 3,448
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023