Giriş Kayıt
Richard Schwadel

Richard Schwadel


Editör, Editör, Yönetmen Asistanı, Yapımcı

Richard Schwadel, editör, editör, yönetmen asistanı, yapımcı.

4400 (2004), Haklı Şüphe (2014), Alone in The Dark (2005), 16 Wishes (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: R. A. Schwadel | Richard A. Schwadel | Richard Ala
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Editör 5.1 2,827
2017 Komedi Editör 5.3 187
2016 Animasyon Editorial Department 5.6 13,802
2016 Suç Editör 6.0 237

Nerede Velet Orada Hayalet 3
2016 Aile Editör 4.8 370
2016 Dram Editör 7.1 728
2015 Macera Editör 5.7 525
2015 Romantik Editör 6.9 2,062
2015 Gizem Editör 6.6 1,262
2015 Gizem Editör 7.0 844
2015 Komedi Editör 6.9 2,347
2014 Komedi Editör 5.1 3,467

Haklı Şüphe
2014 Suç Editör 5.7 17,601
2014 Komedi Editör 6.0 1,152
2013 Romantik Editör 6.9 1,481
2013 Dram Editör 6.9 1,185
2013 Dram Editör 6.8 1,856
2012 Komedi Editör 6.6 2,989
2012 Komedi Editör 6.3 2,801
2012 Dram Editör 6.0 7,330

Beni Seviyor
2011 Dram Editör 5.0 361

Oğlum Olmadan Asla
2011 Dram Editör 6.4 711
2010 Gizem Editör 5.2 156
2010 Aile Editör 5.4 11,179
2010 Komedi Editör 6.0 2,110
2009 Komedi Editör 6.2 151
2009 Komedi Editör 5.7 198
2009 Dram Editör 6.1 387
2008 Komedi Editorial Department
Editör
6.5 953
2008 Dram Editör 6.6 1,408

Ölüm Fısıltısı
2007 Suç Yönetmen Asistanı 5.7 8,732

Öldüren Miras
2006 Suç Editör 5.1 273
2006 Dram Editör 7.2 5,940
2005 Suç Editör 5.0 1,772

Bir Sosyopatın İtirafları
2005 Komedi Editör 4.8 2,573
2005 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Editör
2.4 40,576

4400
2004 Bilim-Kurgu Editör 7.3 40,629
2002 Komedi Editör 6.0 1,784
2002 Dram Editör 5.9 369
2001 Komedi Editör 5.1 140

Özel Kurye
2000 Komedi Editör 5.0 163
1998 Aksiyon Yapımcı
Editör
6.5 2,093
1994 Komedi Editör 7.1 80
1993 Komedi Editör 5.9 86

Simpsonlar
1989 Animasyon Sesler 8.7 337,435
1986 Aile Editör 8.0 3,782
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,262) The 100 (1,616) La casa de papel (1,371) Euphoria (1,185) Legion (1,135) Chernobyl (1,133) Mindhunter (1,125) Fear the Walking Dead (1,101) The Big Bang Theory (1,095) Big Little Lies (957)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019