Giriş Kayıt
Steffen Scheumann

Steffen Scheumann (62)


Oyuncu

Steffen Scheumann, 01 Ocak 1961 doğumlu oyuncu.

The Mover (2018), (2000) Prenses ve Savaşçı (2000), (2018) Muhtemel Aşk (2018), (2011) Hotel Lux (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1961
Diğer Bir İsmi: Steffen S. Scheumann | Steffen Schortie-Scheumann 
Boyu: 1.61 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 59 Komedi Oyuncu 5.3 99

Muhtemel Aşk
2018 57 Dram Oyuncu 6.9 5,152
2018 57 Tarihi Oyuncu 6.9 534
2018 Komedi Oyuncu 6.6 50
2017 56 Komedi Oyuncu 5.6 311
2016 Suç Oyuncu 6.8 65
2015 54 Dram Oyuncu 6.2 405

Büyük Budapeşte Oteli
2014 53 Macera Oyuncu 8.1 818,461
2011 50 Komedi Oyuncu 6.0 1,217
2011 50 Komedi Oyuncu 6.6 1,027

Kontes
2009 48 Biyografi Oyuncu 6.2 8,335
2007 46 Komedi Oyuncu 5.2 47
2006 Oyuncu 6.7 187
2004 43 Komedi Oyuncu 6.2 8,782
2004 43 Komedi Oyuncu 6.1 568

Prenses ve Savaşçı
2000 39 Dram Oyuncu 7.4 14,685
1999 38 Komedi Oyuncu 6.8 7,036
1998 37 Komedi Oyuncu 5.2 370
1998 Aksiyon Oyuncu 5.4 669
1997 Suç Oyuncu 4.6 196
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023