Giriş Kayıt
Amanda Schull

Amanda Schull


Oyuncu

Amanda Schull, oyuncu.

12 Maymun (2015), Center Stage (2000), I Am Wrath (2016), Şeytan Kapısı (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Amanda Schul
9.1 (25 Oy)
  • Currently 182.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (50)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 Dram Oyuncu 7.1 507
2018 Dram Oyuncu 6.2 1,403

Şeytan Kapısı
2017 Korku Oyuncu 5.1 6,875
2016 Aksiyon Oyuncu 5.4 16,129

12 Maymun
2015 Macera Oyuncu 7.7 49,028
2014 Gerilim Oyuncu 4.2 263
2014 Suç Oyuncu 7.3 7,872
2013 Dram Oyuncu 5.4 485
2013 Dram Oyuncu 5.5 624
2012 Gerilim Oyuncu 5.7 1,311
2011 Biyografi Oyuncu 6.5 133,939
2011 Komedi Oyuncu 8.4 484,423
2011 Dram Oyuncu 7.9 131,493
2010 Aksiyon Oyuncu 7.4 79,007

Sevimli Küçük Yalancılar
2010 Dram Oyuncu 7.4 179,247
2009 Komedi Oyuncu 5.7 5,829

Mao'nun Son Dansçısı
2009 Biyografi Oyuncu 7.3 8,317

One Tree Hill 5
2003 Dram Oyuncu 7.8 87,718
2000 Dram Oyuncu 6.7 22,880
1981 News Oyuncu 3.6 2,792
1952 News Oyuncu 4.6 2,479
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film