Giriş Kayıt
Jeremy Schroeder

Jeremy Schroeder


Kameraman

Jeremy Schroeder, kameraman.

Law & Order (1990), (2009) Kiralık Sevgili (2009), (2006) Griffin & Phoenix (2006), (2007) Parktaki Kız (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jeremy W. Schroeder
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Aksiyon Kameraman 5.3 4,240

Doktor Ölüm
2010 Biyografi Kameraman 7.6 25,108
2010 Komedi Kameraman 4.6 653

Herkesin Keyfi Yerinde
2009 Macera Kameraman 7.1 56,375
2009 Suç Kameraman 4.5 1,232

Kiralık Sevgili
2009 Dram Kameraman 5.5 15,215

Dönence
2008 Komedi Kameraman 6.0 9,191
2008 Komedi Kameraman 6.3 2,969

On Emir
2007 Komedi Kameraman 5.0 16,008

Manhattan'da sihir
2007 Animasyon Kameraman 7.0 166,487

Parktaki Kız
2007 Dram Kameraman 6.3 3,559

Mutluluk Peşinde
2007 Komedi Kameraman 6.0 9,336
2006 Komedi Kameraman 7.0 7,020
2001 Suç Kameraman 7.1 128

Büyük Aşk Büyük Bela
1996 Komedi Kameraman 6.7 16,817
1996 Komedi Kameraman 6.6 1,661
1990 Suç Kameraman 7.6 29,506
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,063) The 100 (1,859) Fear the Walking Dead (1,455) Euphoria (1,418) La casa de papel (1,246) Yellowstone (1,166) The Big Bang Theory (1,162) 13 Reasons Why (1,143) Legion (1,136) Mindhunter (1,016)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019