Giriş Kayıt
Gijs Scholten van Aschat

Gijs Scholten van Aschat (64)


Oyuncu, Senarist

Gijs Scholten van Aschat, 16 Eylül 1959 Doorn, Utrecht, Hollanda doğumlu oyuncu, senarist.

Kasıtsız Cinayet (2012), Public Works (2015), Cloaca (2003), Zee van tijd (2022) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Eylül 1959
Doğum Yeri: Doorn, Utrecht, Hollanda
Diğer Bir İsmi: Gijs Scholten | Gijs Scholten van Asschat
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Suç Oyuncu 7.8 945
2022 63 Dram Oyuncu 7.5 1,182
2020 61 Gerilim Oyuncu 4.5 2,588
2020 Aksiyon Oyuncu 6.6 491

Bir Kadın Zaferi
2018 59 Biyografi Oyuncu 7.3 4,353

Kadavra
2018 59 Korku Oyuncu 5.2 26,022
2018 59 Komedi Oyuncu 6.1 734
2017 58 Aksiyon Oyuncu 4.7 8,669

Savaş Makinesi
2017 58 Komedi Oyuncu 6.0 50,140
2017 Dram Oyuncu 7.7 1,595
2016 57 Komedi Oyuncu 6.8 1,201
2015 56 Dram Oyuncu 6.7 2,409
2014 55 Korku Oyuncu
Senarist
5.4 1,474

Kasıtsız Cinayet
2012 53 Gerilim Oyuncu 6.7 2,476
2012 Dram Oyuncu 7.3 271
2010 51 Dram Oyuncu 6.4 1,743

Oksijen
2010 51 Dram Oyuncu 7.2 1,270
2010 Biyografi Oyuncu 7.1 91

Bir Kadın Doktora Gidince
2009 50 Dram Oyuncu 6.8 5,519
2008 49 Macera Oyuncu 5.9 1,524
2008 49 Dram Oyuncu 6.7 275
2006 Komedi Oyuncu 7.3 307
2006 47 Aile Oyuncu 5.5 2,281
2005 46 Dram Oyuncu 7.0 211
2005 46 Macera Oyuncu 6.0 818
2005 Dram Oyuncu 7.3 1,337
2003 44 Dram Oyuncu 6.7 1,347
2003 44 Dram Oyuncu 7.5 1,897
2003 44 Macera Oyuncu 6.1 1,600
2002 Komedi Oyuncu 7.9 103

Mağara
2001 42 Romantik Oyuncu 6.6 690

Leak
2000 41 Aksiyon Oyuncu 7.0 2,998

Kumarbaz
1997 38 Biyografi Oyuncu 6.2 446
1996 Komedi Oyuncu 7.7 456
1995 Dram Oyuncu 8.1 110
1993 34 Biyografi Oyuncu 6.5 31
1989 30 Biyografi Oyuncu 6.7 572
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024