Giriş Kayıt
Ernie Schmidt

Ernie Schmidt


Animasyon, Yönetmen

Ernie Schmidt, animasyon, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ördek Şehri: Kayıp Lambanın Sırrı
1990 Animasyon Animasyon 6.9 23,487
1987 Animasyon Animasyon 8.1 26,806
1987 Animasyon Yönetmen 7.1 2,234
1987 Animasyon Yönetmen 6.4 2,424
1985 Animasyon Yönetmen 6.8 4,504
1985 Aile Animasyon
Yönetmen
6.8 1,823
1983 Animasyon Yönetmen
Animasyon
7.5 14,852
1982 Animasyon Animasyon 7.6 1,260
1979 Animasyon Animasyon 7.5 1,039
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,185) The 100 (1,539) La casa de papel (1,391) Mindhunter (1,264) Legion (1,209) Preacher (1,169) Chernobyl (1,087) Yellowstone (1,059) Big Little Lies (989) The Big Bang Theory (952)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019